Ki jönne el velem a Polygon-ba egy órára? (Picit komplikált sztori)
7!
Már miért ne találna?
#11.) Mondom : a baráti körében nem talál olyan barátokat !
(ez lenne a válaszom a #6.-osnak)
Hogy miért nem talál a baráti köreiben olyan barátokat ?! Hogy honnan tudom ?!
ONNÉT, hogy akkor NEM GYAKORIN KERESNE ! HANEM A BARÁTAIVAL MENNE...
<3 ENNYIRE EGYSZERŰ a válasz :)
7,12-es válaszoló, ebben totál igazad van
Ami viszont talán nem volt elég hangsúlyos: csak egy órára mennénk (nem is teljes óra, mivel egészre vissza kéne érnem) és a műsort meg se tudnánk nézni, mert nem akkor van, amikor kimehetek sajnos
😮 Ohh bakker -.-)"
😑😒 Köbö ahogy elküldtem a levelet, egyből meg láttam a KOLI- szót amit írtál -.-)'
😮 OHH...
😒 Ezt benéztem, pedig levél írás közben a periférikus látomások megpillantott valahol egy KOLI szót az oldalon 😒- fel is tűnt nekem, hogy KOLI - ... mondom, hol is láthattam -- tuti hogy láttam valahol az oldalon itt o_O)'
😒 azt most látom, egyből miután elküldtem -.-)'
:D Hogy jó nagy idióta vagyok :D
😳 Érdekes, hogy kolinál csak egy röpke órát engednek ki ...
🤫 Húúú, majd rá kérdezek kövi levelembe, hogy az milyen koli is ?
🤔 Egybe van a sulival vagy sem ?!
😶 De ezt, most csak azért küldöm el így - röptébe - félig megírva - hogy az előbb írt - kellemetlenül érzett levelemet kijavítsam :|
😑 Mert köbö - első mondatod - első szava :
🤪 "KOLIS VAGYOK" 🤪
😔 Nem is értem hogy nem tűnt fel...
🥺 Talán - a kérdésed tegnap olvastam amit elfelejtettem, és a #13.- as válaszodat olvasva 🥺 csak annyit láttam hogy nem mehetsz ki :|
🥺 Igen, ez talán jó érv/mentségként szolgálhat :3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!