Milyen lehetőségeim lennének?
Sziasztok!
Egy 18 éves fiú vagyok Debrecenből. Sajnos nem bővelkedem barátokból, és eléggé egyedül érzem magam.
Nem tudom, hogy itt mennyi lehetőség lenne barátkozni, de megpróbálom.
Ha esetleg lennének itt Debrecenből, akik hasonló helyzetben vannak, vagy akikhez csatlakozhatnék, nagyon örülnék.
A random utcai ismerkedést, még nem nagyon próbáltam, egy kicsit tartok is tőle.
Szórakozóhelyekre nem szoktam járni, nem iszom/dohányzom.
Szeretek utazni, túrázni, moziba járni, kulturáltabb hülyülésekben is benne vagyok, futni, sétálni stb.
Köszönöm, ha elolvastad!
A random utcai nem igazán jó szerintem. A szórakozóhelyek szintén sz-rok erre, főleg hogy a pia lesz a főszerepé (nem valódi barátkozás zajlik majd, tehát józanul már nem akarnak majd veled találkozni).
Az utazás, túra nagyon jó lehetőség viszont, érdemes neten keresgélni lehetőségeket, másokhoz becsatlakozni akár. Futáshoz, mozgáshoz, sporthoz is kereshetsz embereket különböző fórumokon.
Érdemes tehát programokhoz, eseményekhez igazítani az ismerkedést, haverkodást. Illetve nyáron próbálj meg 1-2 kisebb fesztivált ha van kedved, ahol szintén sok lesz az alkohol, de mivel több ideig vagytok az adott helyen, ezért jobban megmaradhatnak ismertségek.
Szia! Bár nem debreceni vagyok, szívesen barátkoznék:D
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!