Vannak erre Anime-s és vagy Gamer lányok?
Lenne kedvetek beszélgetni, aztán ki tudja mi lesz.
Pár dolog amit én is kedvelek.
Anime: Mirai Nikki, Sakurasou no pet na kanojo, Kimetsu no yaiba, Steins;Gate, No Game no life, Mushoku tensei
Game: Genshin impact, CS:Go, Forza Horizon 4-5, Apex legends.
Úgy megnéznék egyszer egyet, amikor egy ilyen 120 kilós gamer csaj ír rá a kérdezőre XD
Azt hiszi, valami cuki kis anime lány, akit meghúzhat, aztán jön a koppanás
Az első két anime a kedvenceim közé tartozik, a többit nem ismerem.
Az említett játékok nem az én ízlésem de ugye ízlések és pofonok.
Egyébként nagy anime fan vagyok ha van kedved beszélgetni :D
27/N
én sokmindent szeretek, gamelni is, meg az animét is. (meg a szépirodalmat, meg a pszichológiát, meg főzni, de az más kérdés, lehetne ez is része az animés karakteremnek? :P)
animék közül nagyon szeretem a sötét meg furcsa meg gótik horroros történeteket, pl. a death noteot, vampire knightot, hellsing az egyik kedvencem, jelenleg a hellgirlt nézem az is tök jó, meg a tokyo ghoult (az nagyon meg tud nyugtatni). van szép mangagyűjteményem is :3
gamelést illetően inkább akciójátékokat meg kalandjátékokat bírok mint amilyen az assassins creed vagy a devil may cry, de most épp a vampyrral játszom nagyon adja. a listámon a tomb raider lesz a kövi meg a bioshock :3
írjatok ha szeretnétek 22/L
Lehet arra bukik de ha van rá vevő akkor no para.
Amúgy én is ismerek olyan animés csajt aki annyira fan, hogy megtanult japánul. Azért ez szerintem epic.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!