Hogy hívjam ki a legjobb barátnőmet ha mar régóta nem beszeltunk?
Hali, lenne egy pillanatod beszélni négy szem közt?
"Hianyzik es szeretnek vele beszelni,mert erdekel,hogy mi tortent vele,es szeretnek megint elmenyeket szerezni vele,hogy olyan legyen minden mint regen."
Aztán ezt így elmondod neki.
Én egy munkatársammal kaptam össze, sokáig nem beszéltünk, és 1* összeszedtem magamat, beszéltem a barinőjével, hogy szerinte beszélne-e velem a problémámról, mondta igen, összeszedtem magam, és beszéltünk.
Nem feltétlen kell a barinőjét bevonni, odamehetsz az adott nőhöz magad is, amikor már tutira felkészültél rá, és megbeszélitek a dolgot. Nyugi, nem lesz akkora nagy baj, mint ahogy félsz tőle, lehet, hogy tök értékelni fogja, hogy változtatni szeretnél.
✅ Te figyú... először csak írj rá, és beszélgessetek. Aztán ha úgy érzed , hogy írásban is adja a régi kapcsolatotokat (nagyjából ugyan olyannak tűnik). Akkor utána érdemes szerintem "elhívnod" !
✅ Most csak így kihívod, hogy figyú, 5 évig tartottunk egy kis szünetet, mit szólnál ha most egyből minden visszaállna a régi kerékvágásba ? :D Hát fura egy érzés fogná el...
✅ Legalább beszélj vele 1..2 napot. Ha azt látod, hogy még van érdeklődés egymás iránt, akkor nincs szükség indokra ! EL hívod ! És veled tart !
✅ De ha nem mutat nagy érdeklődést feléd, akkor lehet kimenne vele "illemből" de nem igen élvezné már a társaságod :/
✅ RENGETEGET TUDNAK VÁLTOZNI AZ EMBEREK !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!