Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Valaki lenne a barátnőm/baráto...

Valaki lenne a barátnőm/barátom? :DD Debreceni vagyok/ 10. osztályos

Figyelt kérdés

Sziasztok!!

Gondoltam újítok a hozzáállásomon, és nekiállok barátokat keresni, mert csak 1 van, és nem jó ez így :(

Sajnos nem járok el sehova az iskolán kívül, így gondoltam ide írok, de várom az ötleteket hogyan tudnék debreceni, korombeliekkel ismerkedni (16-17).

Szeretek olvasni, videójátékozni, táncolni, mulatni, elmélkedni az élet nagy dolgain, és élvezni az életet :D.

Hasonló lányt/fiút keresek, de nem párkapcsolatra gondolok most. Csak egy(vagy akár több) jó barátra.

Tudom, nem ez a legjobb platform az ismerkedésre, de várom az ötleteket, elég nyitott vagyok :D

Ha összegyűlünk páran, akár együtt is bandázhatnánk,de jó lenne!:DDD

Lány vagyok.

2022. jan. 15. 19:53
1 2
 11/15 anonim válasza:
Öcsém.. inkább kihagyom
2022. jan. 16. 11:58
 12/15 A kérdező kommentje:

Semmi baj, kedves utolsó!

Nem mindenki ugyanolyan🥰

2022. jan. 16. 12:53
 13/15 anonim válasza:

Ha nem baj, ha nem Debrecenben lakom, nyugodtan írj.

Szeretek olvasni, írni.

17L.

2022. jan. 16. 13:54
 14/15 anonim válasza:

Es hanyas vagy? Írunk es olvasunk egyutt? 😉

2022. jan. 16. 16:07
 15/15 anonim válasza:
menjetek hokimeccsre debrecenben, sok fiatal is van kint, meg a csapat se rossz. lehet ismerkedni ott is :)
2022. jan. 17. 11:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!