Valaki lenne a barátnőm/barátom? :DD Debreceni vagyok/ 10. osztályos
Sziasztok!!
Gondoltam újítok a hozzáállásomon, és nekiállok barátokat keresni, mert csak 1 van, és nem jó ez így :(
Sajnos nem járok el sehova az iskolán kívül, így gondoltam ide írok, de várom az ötleteket hogyan tudnék debreceni, korombeliekkel ismerkedni (16-17).
Szeretek olvasni, videójátékozni, táncolni, mulatni, elmélkedni az élet nagy dolgain, és élvezni az életet :D.
Hasonló lányt/fiút keresek, de nem párkapcsolatra gondolok most. Csak egy(vagy akár több) jó barátra.
Tudom, nem ez a legjobb platform az ismerkedésre, de várom az ötleteket, elég nyitott vagyok :D
Ha összegyűlünk páran, akár együtt is bandázhatnánk,de jó lenne!:DDD
Lány vagyok.
Szia, írtam
16/F
Szia!
Válaszoltam🥰
Igen-igen, tudom, hogy óvatosnak kell lennem!!! Illetve mindig a belvárosban találkoznék valakivel először, persze hosszabb ismeretség után.
Azért gondoltam, hogy ide írok, mert Tinder stb még nem nekem való, meg nem is az ízlésem.
Szia! Szívesen barátkoznék(:
18/f(ha nem baj a 18)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!