Volna kedve valakinek barátkozni? 22/n
Leginkább korombeliekkel,fiúk és lányok is írhatnak.A korhatár nagyon max:30.
Lehetőleg olyanok írjanak akik 1 mondat után nem tünnek el,és nem csak annyit tudok vele kommunikálni hogy 'szia,mizu'. Somogy megyei vagyok.De nem feltétlen csak Somogyiakkal ismerkednék.Akár pestiekkel.Ha úgy alakul az ismerkedés,barátság akár a személyes találkozó is szóba jöhet.És csak barságot szeretnék semmi több.
✅ 1.) Gyanút említettem, nem kamut.
✅ 2.) A válaszod elég sértődött jellegre utal :,-/
✅ 3.) Neked is meg kell értened, hogy a kiber térben bárki, bárkinek kiadhatja magát ! Ezen nem felháborodni, hanem megérteni :)
Megérteni a másikat! Hiszen a megértés, egy érzelmi beszélgetés alapját képezi !
🎵 Én azt mondom, hogy próbálj meg : többnyire pozitív közelítést használni, mint sem negatívat. Mert így nehezebben fog barátkozni, és baráti kapcsolatot fenntartani :|
💔 A válaszod akár barátibb is lehetett volna, ráadásul pont egy beszélgető partnert keresel :|
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!