Csak én nem találom a helyemet a világban, fiatalként?
Figyelt kérdés
Sehogy se tudok beilleszkedni a hagyományos társadalomba, és nem tudom, hogy hányan vagyunk még így ezzel a 20-30 körüli korosztályból.2022. jan. 9. 22:19
11/19 anonim válasza:
Talán azért érzed ezt mert a valódi emberi értékek eltűnő félben vannak a mai társadalomból. Ha valaki őszinte, becsületes, erkölcsös, azt inkább nézik hülyének és kihasználják vagy röhögnek rajta a háta mögött. Nyilván vannak kivételek, de nagytöbbségében ez történik a hagyományos értékrendet tisztelő és aszerint élő emberekkel. Így akinek ezek az értékek még fontosak, korától függetlenül egyedül, magányosnak érzi magát és sehol nem találja a helyét a világban.
2022. jan. 10. 14:56
12/19 anonim válasza:
Fiu vagy lany vagy
2022. jan. 10. 15:50
13/19 anonim válasza:
Oh az kimaradt, hogy manapság a legtöbb ember önző, felszínes, akiknek legfőképp csak a saját érdekeik érvényesítése, érvényre juttatása ami számít, minden más a háttérbe szorul és a saját érdekeik elérése céljából képesek átgázolni, félrelökni és akár letaposni is mindenki mást, akik a céljaik megvalósításának útjába áll. Az önzetlenség, empátia, segítőkészség, jószívűség, a mai kor emberéből éppen úgy eltűnőfélben van mint az erkölcs, az őszinteség, a becsület, ezért aki nem ilyen beállítottságú, mentalitású, gondolkodású ember az idegennek érzi ezt a világot magától és ahogy írtam nem találja a helyét sehol.
11-es voltam
2022. jan. 10. 16:05
14/19 A kérdező kommentje:
Egyetértek veled 11es. Nagyon szomorú ami a világban folyik.
2022. jan. 10. 16:14
15/19 anonim válasza:
11# az még hagyján, hogy mások röhögnek a hátad mögött. Azt még valahogy el lehet viselni. A baj az, hogy egyre kevésbé tudsz érvényesülni az életben úgy, hogy tisztességes vagy.
2022. jan. 10. 16:35
16/19 anonim válasza:
15-ös, igen erre utaltam volna azzal hogy kihasználják, hülyének nézik, illetve amit a második üzenetben írtam hogy átgázolnak, félrelökik és letapossák azt, aki próbál tisztességes maradni egy tisztességtelen világban.
2022. jan. 10. 16:42
17/19 A kérdező kommentje:
Ezért szerintem érdemes lenne egy saját, független közösséget létrehozni jó emberekből. Egy érdekvédelmi szövetséget, ami biztosít szállást, biztonságot és példát mutat a többi embernek.
2022. jan. 10. 17:05
18/19 anonim válasza:
Kérdező, megértem ha nem találod a helyed. Amivé vált a világ, nem is csoda. Én is egy hasonló közösségre vágyom.
2022. jan. 13. 21:17
19/19 A kérdező kommentje:
Tényleg írjon bátran akit érdekel. :)
2022. jan. 14. 11:46
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!