Unatkozok, aludni sem tudok, van itt/így valaki más is?
Szia, én rettentően megvagyok fázva, tegnap meghültem, reggelre taknynos lettem.
Szétszakad az agyam!
Gyors gyógyulást kívánok! (Remélhetőleg nem koronavírus, vagy annak egyik mutánsa. Be vagy oltva? Hányszor?)
Kismértékben én is megfáztam, de nem olyan súlyos tünetek. (Időnként tüsszögök, de nem feszíti szét a fejemet a túlzott nátha.)
Fontos, hogy valahogy eljuss a patikába forró italért, amely a megfázás öt tünetét is csillapítja (gondolom, ismered őket, nem kell leírnom.)
Vagy akár elküldj valakit a családból, hogy megvásárolja számodra...
Köszi,
Mézes csipkebigyós teát főzök.
Váljon egészségedre az a tea! Még egyszer gyors gyógyulást kívánok! :)
Remélem, hogy nem hiányzol a munkahelyedről túl sokat, amennyiben dolgozó/munkaképes korú vagy! Esetleg iskolai szünet van most? Feltételezem, hogy a téli/karácsonyi szünet van éppen...
Hány éves vagy és milyen nemű? Szabad érdeklődni?
Micsida elmélet, valóbban ezekre a számokra utalhat is!
Na 16 jól írja! 39 vagyok.
Te mennyi körül vagy?
Értelmes rendes tagnak tűnsz!
16-os válaszoló vagyok. 47 és fél éves hölgy.
Nem olyan szakaszban van most az életem, hogy gond nélküli párkapcsolatot tudnék kialakítani. De vannak nagyon jó barátaim (férfiak.) A szívük foglalt más irányban, és nem vagyok "tolakodó" típus.
Javarészt hivatali jellegű kapcsolataim vannak. Ezek jobban működőképesek és hosszabban/zökkenőmentesebben eltartanak.
A barátnők valahogy nem "sikerülnek" igazán ebben az életszakaszban. (Magánytól szenvednek, munkanélküliségtől, rossz párkapcsolattól/házasságtól...)
Remélhetőleg azért sikerrel jársz. Sok szerencsét kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!