Unatkozok, aludni sem tudok, van itt/így valaki más is?
Ha nagyon járnak a gondolataid - és ezért nem tudsz aludni - akkor írjál LELKI NAPLÓT!
Valamilyen tárgyat/érdekességet csak kaptál karácsonyra ajándékként, amit tanulmányozhatsz. Annak nem tudnál örülni?
Mindegy is, valahogy próbáld kiüresíteni a agyadat. (Nekem sem mindig sikerül, sőt legtöbbször nem, hiszen felnőttkorban sokkal több a megoldandó probléma, mint gyermek és tinédzser korban.)
Mit takar a lelki napló?
Ötletem van, de több is.
Én is unatkozom.
/L
Én sajnos már kialudtam magam kb. 2 óra hossza alatt (este fél kilenctől fél tizenegyig.) Beszéltem valakivel, aki csak felzaklatott.
Azóta a gondjaim járnak az eszemben - no meg az is, hogy azért mégiscsak van megoldás a legkilátástalanabbnak tűnő helyzetből is szerencsére. Ráadásul a legkritikusabb pontnál...
Méghozzá olyan megoldás, ami a lelkem legmélyebb nyugalmát szolgálja (apáca lehetek végre!!!) Sajnos ezt papok nem nézték ki belőlem, de egy mélyen hívő ismerősöm hozzásegít a renddel való megismertetéshez.
Ennek a mélyen hívő ismerősömnek valamikor apáca volt az édesanyja, de kénytelen volt később polgári foglalkozást választani (feloszlatták az apácarendeket abban az időben.) Így ment férjhez a késői éveiben az anyuka - és született ez az Emberke.
Hála a Jó Égnek, VAN GONDVISELÉS rajta keresztül!!!
Jó hajnali/reggeli, valamint délelőtti órákat kívánok! :)
Sikeres ébredezést minden kedves gyakorizónak! :)
Ki hogyan érzi magát? Mi a napi terv?
7-es válaszoló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!