Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Bi lány vagyok és ismerkednék...

Bi lány vagyok és ismerkednék hasonló beállítottságú lánnyal, valaki? :D

Figyelt kérdés

Hetero barátaim vannak de szeretnék ismerkedni beszélgetni egy olyan beállítottságú lánnyal aki szintén szereti a lányokat vagy a lányokat is.

Néha jó lenne ilyen emberrel beszélgetni őszintén megnyílni valakinek aki előtt nem kell magam szégyellni....

22 éves vagyok 🙃

2021. dec. 9. 18:41
1 2
 1/16 anonim válasza:

Szia. Nekem nyugodtan írhatsz ha nem zavar a korom. Hasonló helyzetben vagyok én is. :(

17l

2021. dec. 9. 18:49
 2/16 anonim válasza:

Én pedig beszállném 3.nak!!!

Csak beszélgetés 😁

F

2021. dec. 9. 19:00
 3/16 anonim válasza:

1: azt írd majd meg, hanyadik levélváltás után kezd el érdeklődni a szexuális életedről ez a "22 éves lány"?

:)

2021. dec. 9. 19:13
 4/16 A kérdező kommentje:
#3 vártam mikor jössz...🙆‍♀️💁‍♀️😂
2021. dec. 9. 20:40
 5/16 anonim válasza:

Szia! Írhatsz nekem is. Bár nem vagyok benne biztos, hogy "mi vagyok", - egy beszélgetés talán közelebb visz a megoldáshoz - fontos számomra a kisebbségek jogi és társadalmi egyenlősége. Nyilván nem keltenék szégyenérzetet.

21L

2021. dec. 10. 00:19
 6/16 anonim válasza:

Irhatsz nekem is!:3

19/L

2021. dec. 10. 01:15
 7/16 anonim válasza:
Elolvasva a kérdést, illetve a rá adott válaszokat, egy kicsit elszomorít, hogy még a mai vilagban is "ugyanilyennek" kell lennie a másik félnek is, hogy megnyílhass előtte.
2021. dec. 10. 16:59
 8/16 anonim válasza:
Irhatsz nekem is. 25/N
2021. dec. 10. 17:55
 9/16 A kérdező kommentje:
#7 aza baj hogy itthon még mindig hatalmas az elítélés. Én északkeleti országrészben lakom itt gyűlölik az ilyen embereket. Gyakorlatilag megvetik és mindegy hogy haver vagy nem haver. Egyszerűen nem elfogadott.... Ezért lenne jó legalább online formában valakivel úgy beszélni ahogy tényleg akarok nyíltan mindent felvállalva. :/
2021. dec. 10. 20:33
 10/16 anonim válasza:

#9:

Sajnos el tudom képzelni, dacára annak, hogy semmilyen formában nem vagyok érintett a dologban. Nemrég olyan esettel találkoztam, hogy a szintén 22 éves lány szülei teljesen kiakadtak azon, hogy elmondta nekik, hogy biszexuális, és ezt úgy, hogy a teljesen hímnemű, stabil párja jelenlétében kívánta közölni velük. Leültek négyen, kimondta, és elszabadult a pokol.

(#7 voltam)

2021. dec. 10. 20:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!