Bi lány vagyok és ismerkednék hasonló beállítottságú lánnyal, valaki? :D
Hetero barátaim vannak de szeretnék ismerkedni beszélgetni egy olyan beállítottságú lánnyal aki szintén szereti a lányokat vagy a lányokat is.
Néha jó lenne ilyen emberrel beszélgetni őszintén megnyílni valakinek aki előtt nem kell magam szégyellni....
22 éves vagyok 🙃
Szia. Nekem nyugodtan írhatsz ha nem zavar a korom. Hasonló helyzetben vagyok én is. :(
17l
Én pedig beszállném 3.nak!!!
Csak beszélgetés 😁
F
1: azt írd majd meg, hanyadik levélváltás után kezd el érdeklődni a szexuális életedről ez a "22 éves lány"?
:)
Szia! Írhatsz nekem is. Bár nem vagyok benne biztos, hogy "mi vagyok", - egy beszélgetés talán közelebb visz a megoldáshoz - fontos számomra a kisebbségek jogi és társadalmi egyenlősége. Nyilván nem keltenék szégyenérzetet.
21L
Irhatsz nekem is!:3
19/L
#9:
Sajnos el tudom képzelni, dacára annak, hogy semmilyen formában nem vagyok érintett a dologban. Nemrég olyan esettel találkoztam, hogy a szintén 22 éves lány szülei teljesen kiakadtak azon, hogy elmondta nekik, hogy biszexuális, és ezt úgy, hogy a teljesen hímnemű, stabil párja jelenlétében kívánta közölni velük. Leültek négyen, kimondta, és elszabadult a pokol.
(#7 voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!