Vannak itt lányok/nők, akik még októberben is mezítláb járnak (szandál, papucs) és érdekelné őket hasonló beállítottságú férfi? (25F)
#2 odakinn
Tök mindegy minek hívjuk, ha van itt ilyen beállítottságú lány az úgy is érzi ezt a flowt, nem kell külön magyarázni. Direkt nem is akarok mellébeszélni, mert ilyen lányt keresek. Még így is ez a leghatékonyabb módja, hogy találok itt ilyen embert, hogy tisztán leírom a vágyam, akkor is ha tudom, hogy nem feltétlen ez a legoptimálisabb társkeresési módszer.
#5 utcai papucsban
a szandált magamon nem szeretem
😂😂😂Imádom a kommenteket!
#3 van egy pár.. Avagy bolond🥴
Kedves kérdező te felvennéd 10-15 fokokban és esőben a papucsot?😄 Na látod.. mi sem :) ilyen hülye kérdést😄
Pedig van egy pár lány, aki még felveszi. (Higgy nekem, én már csak tudom, mert elég sokat figyelem.) Nyilván kb. 0.1%
Meg van egy olyan halmaza a lányoknak, akik mutatnak felém valami féle érdeklődést. Na jó, lehet, hogy ez még kisebb is, mint 0.1%. :D
Na de abban a reményben írtam ki a kérdést, hogy ennek a 2 halmaznak a metszete nem üres halmaz. :D
Felőlem legyek bolond. Attól, hogy az vagyok, vagy bármi más, még nem tudnak megváltozni az érzéseim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!