Vannak itt ismerkedő típusok?
Figyelt kérdés
Egy olyan barátot szeretnék találni aki mindig meghallgat akinek bármit el mondhatok , legyen ez fiú lány mindegy csak őszinte barát legyen ❤️
(Akinek fontos annak le írom ,hogy lány vagyok , és aki úgy közelebb kerül hozzám azzal esetleg még más alkalmazáson is beszélek ,hogy jobban megismerjen az illető/illetők 🙂)
#barát #Őszinte barát
2021. dec. 4. 00:49
1/11 anonim válasza:
Szia! én szívesen ismerkedek, csak ezen a felületen kevés a normális ember, így itt nem nagyon szoktam.
De tehetek veled egy kivételt, szóval nyugodtan dobj egy privit, ha beszélgetni szeretnél. 😀
2021. dec. 4. 03:26
2/11 anonim válasza:
én is örülnék ha lenne ilyen ember az életemben :( írj ha gondolod és még nincs senkid
2021. dec. 4. 03:36
3/11 anonim válasza:
Hello, Van egy discord szerverünk ahova te is feljárhatnál ha gondolod. Beszélgetni chatelni meg minden. Huszon éves korosztály.
2021. dec. 4. 03:47
4/11 anonim válasza:
Szívesen beszélgetnék, ha a 40-hez közeledő korosztály vagy.
2021. dec. 4. 08:06
5/11 anonim válasza:
Szívesen megismerlek, kortól függetlenül. Viszont nappali életmódot élek, amikor kiírtad a kérdést, akkor általában már alszom. Csak ha esetleg szeretnél majd személyesebb módon, élő írásban, vagy hanggal beszélni velem (mindkettőre nyitott vagyok), ezt vedd figyelembe. És persze működjön visszafele is a dolog, tehát ha velem van valami, te is hallgass meg. Előre mondom, nem lesz sok ilyen, inkább jó hallgató vagyok, mint beszélő, de annál a kevés alkalomnál is amikor beszélek, a legtöbb embernél érdektelenségbe szoktam ütközni.
2021. dec. 4. 10:06
6/11 anonim válasza:
Én szívesen barátkoznék, de ha te is két levél után lelépsz, inkább hagyjuk az egészet, bele se kezdjünk. Kösz, de az ilyen szívesen barátkoznék, de úgyis kamu vagyok című szövegből már elegem van.
2021. dec. 4. 12:00
7/11 anonim válasza:
Csak az van
2021. dec. 4. 16:14
8/11 anonim válasza:
Írj nyugodtan ♥
2021. dec. 4. 23:41
9/11 A kérdező kommentje:
6/7!!!!
Nem lépek le de azt azért el mondom hogy én itt jelenleg csak 15percenként tudok írni , mert nem engedi hamarább
2021. dec. 4. 23:57
10/11 anonim válasza:
Hoooogyne minden vágyam egy önző picsa lelki szemetesládája lenni 😂
2021. dec. 5. 00:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!