Valakinek van kedve beszélgetni?
Figyelt kérdés
Főként a 17-20 körüli korosztályra gondoltam, (egyáltalán nem ragaszkodom ehhez, csak nagyjából próbáltam belőni azt a korcsoportot ami közelebb áll hozzám) akkor is írhatsz nyugodtan ha idősebb vagy és meglátjuk mire jutunk.
Talán annyi, hogy jó lenne ha te is hosszabb távon gondolkoznál, de az sem nagy gond ha nem így van.
Ha úgy érezd nyitott lennél, akkor várom az üzidet. Köszönöm! 🤗
2021. nov. 20. 18:05
21/22 anonim válasza:
Nekem sem válaszolt. Javaslom hogy az ilyen kérdezők kérdését mindenki jelentse, mert csak trollkodnak, dehát: Ez a kérdés egyértelműen csak kitaláció.
17-es nekem folyamatosan ezt csinálják ezek a gyakori kérdéses "nők" akik valójában fiúk/férfiak, trollok, de hogy másnap nem ír attól még nem kellene kiakadni. Javaslom hogy 3 nap elteltével kezdj kiakadni.
2021. nov. 23. 13:29
22/22 anonim válasza:
Írtam :)
2021. nov. 24. 04:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!