Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Valakinek van kedve beszélgetni?

Valakinek van kedve beszélgetni?

Figyelt kérdés

Főként a 17-20 körüli korosztályra gondoltam, (egyáltalán nem ragaszkodom ehhez, csak nagyjából próbáltam belőni azt a korcsoportot ami közelebb áll hozzám) akkor is írhatsz nyugodtan ha idősebb vagy és meglátjuk mire jutunk.

Talán annyi, hogy jó lenne ha te is hosszabb távon gondolkoznál, de az sem nagy gond ha nem így van.

Ha úgy érezd nyitott lennél, akkor várom az üzidet. Köszönöm! 🤗

2021. nov. 20. 18:05
1 2 3
 1/22 anonim válasza:
Nemed, korod? Hova valósi vagy?
2021. nov. 20. 18:06
 2/22 anonim válasza:
Ja vágom, valszeg faszi lehetsz.
2021. nov. 20. 18:20
 3/22 A kérdező kommentje:
17l Budapestről
2021. nov. 20. 18:24
 4/22 anonim válasza:
Ilyen kérdéseknél mindig annyira érdekel, hogy pontosan miről tudsz beszélgetni egy 17-20 éves fiúcskával? Főleg a mostani snowflake generációban?
2021. nov. 20. 18:31
 5/22 A kérdező kommentje:
Hát nem mindig egyszerű, de hiszem, hogy vannak értelmes fiúk, lányok ebben a korban is akikkel lehet tartalmasan beszélgetni, de ha mégse jönne össze akkor pontosan ezért is írtam, hogy nem ragaszkodom ehhez a korosztályhoz, idősebbekkel is szívesen beszélgetnék :)
2021. nov. 20. 18:35
 6/22 anonim válasza:

4-es vagyok

Hát, nekem már fájdalmas az a korosztály 37 évesen, pedig nagyon fiatalosan élek, semmi gyerek, gamer vagyok, stb.

Nem bántásból kérdeztem vissza, hanem őszintén érdekel, hogy a mentális góbi sivatagban vajon mi lehet a téma :D

2021. nov. 20. 18:38
 7/22 anonim válasza:
#4, #6-os válaszolónak üzenem, hogy sok ebben a korosztályban lévő fiút nem ismerhetsz, ha ilyen könnyen leáltalánosítasz mindenkit. Nem mondom, lehet igazságalapja, de egy 37 évesnek nem én szeretnék papolni, aki ráadásul ebbe a korosztályba tartozik. :D
2021. nov. 20. 18:48
 8/22 anonim válasza:
#6: Tudod, az a szomorú, hogy a velünk egykorúak sem mindig értelmesebbek/normálisabbak. Nekem legalábbis rendre sikerül kifognom közönyös, életképtelen, beszélgetni/ismerkedni nem tudó, vagy éppen elkényeztetett "hölgyeket". Beszéltem itt is pár 30-assal, de elég gáz volt a teljesítményük.
2021. nov. 20. 18:50
 9/22 A kérdező kommentje:

Persze, értem, hogy mire gondolsz, de ez nem feltétlen kor függő szerintem. Szerencsére ismerek több olyan korombeli srácot és lányt is aki éretten gondolkozik, és nagyon jól lehet velük beszélgetni komolyabb témákban is. Viszont van arra is tapasztalatom, hogy felnőtt emberek is milyen gyerekesen képesek viselkedni és hasonlók.

De tény és való, hogy sajnos egyre ritkább a normális értékrenddel rendelkező, értelmes fiatalok száma, viszont biztos vagyok benne, hogy van még, és nagyon szeretném megismerni. A remény hal meg utoljára :D

2021. nov. 20. 18:51
 10/22 anonim válasza:

Kedves Kérdező, én vagyok a #2-es és a #7-es válaszoló, a kommentjeid alapján biztosan egy értelmes, rendes lány lehetsz, de sajnos nagyon messze laksz tőlem, szóval ezt inkább feladom. :D

Mindenesetre további sok sikert kívánok Neked! :)

2021. nov. 20. 18:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!