Lenne kedved barátkozni?
Szia! Én egy 22 éves vidéki lány vagyok. Sajnos elég kevés szabadidővel rendelkezem, de jó lenne egy olyan barát vagy barátnő, aki megelégszik néha pár üzenetváltással, telefonhívással, illetve ha jól érezzük magunkat és viszonylag közel is élünk egymáshoz, akkor szívesen megyek veled mekizni, vásárolni, kalandparkozni, könyvtárba, színhazba, moziba,túrázni.. De nagyon szeretem a sci-fiket is és a játékokat is. Sok szabadidővel jelenleg tényleg nem rendelkezem, de idővel felszabadul és aki fontos számomra, arra szívesen fordítom az időmet. Elsőre sajnos csendes leszek és nem biztos, hogy könnyen oldódom. Ez igazából csak partnertől függ. :) Amennyiben szívesen barátkoznál velem, írj kérlek!:)
Nem kapcsolatot keresek! Ezt kérlek értsétek meg!
Gondolkodtam ezen.. Hisz mindenkinek visszaírtam és igyekeztem írni, aki szánt rám néhány percet, hogy írjon egy üzenetet. Valószínűleg letiltottalak már valami oknál fogva, feltételezem nem véletlenül. (Aki szerint pedig a 90% nem ír neki vissza, annál is hasonló probléma lehet). Így azért köszönöm, hogy írtál..
Szia! Miért emelted ki hogy vidéki lány vagy? Vidék az egy eléggé tág fogalom. Ettől kinek lesz jobb hogy tudják hogy te vidéki vagy?
Kategóriákban megvan adva hogy Baranya és Tolna megye.
Akkor miért nem írod le hogy Baranya és Tolna megyeieket keresel? Vagy a megyék körülieket.
Szóval kiderült hogy te is egy budapesti troll 11 éves kisfiú vagy. Köszönöm hogy elárultad magadat, és megkíméltél engem a kellemetlenségektől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!