Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Lenne kedved barátkozni?

Lenne kedved barátkozni?

Figyelt kérdés

Szia! Én egy 22 éves vidéki lány vagyok. Sajnos elég kevés szabadidővel rendelkezem, de jó lenne egy olyan barát vagy barátnő, aki megelégszik néha pár üzenetváltással, telefonhívással, illetve ha jól érezzük magunkat és viszonylag közel is élünk egymáshoz, akkor szívesen megyek veled mekizni, vásárolni, kalandparkozni, könyvtárba, színhazba, moziba,túrázni.. De nagyon szeretem a sci-fiket is és a játékokat is. Sok szabadidővel jelenleg tényleg nem rendelkezem, de idővel felszabadul és aki fontos számomra, arra szívesen fordítom az időmet. Elsőre sajnos csendes leszek és nem biztos, hogy könnyen oldódom. Ez igazából csak partnertől függ. :) Amennyiben szívesen barátkoznál velem, írj kérlek!:)

Nem kapcsolatot keresek! Ezt kérlek értsétek meg!

2021. nov. 15. 15:23
1 2
 1/17 anonim válasza:
Miért zárod ki a párkapcsolat lehetőségét?
2021. nov. 15. 15:38
 2/17 anonim válasza:
En szivesen baratkoznek veled :) f/28
2021. nov. 15. 15:58
 3/17 anonim válasza:
Örömmel barátkoznék veled. Bár nem élünk közel, nem gond utazni, így néha tudunk találkozni is, de nem minden hétvégén.
2021. nov. 15. 16:10
 4/17 anonim válasza:
Nekem igen, de ne csak a testem miatt légyszi. Minden lány csak azt akarja tőlem.
2021. nov. 15. 17:15
 5/17 anonim válasza:
Nem mert úgysem írnál...
2021. nov. 15. 17:57
 6/17 anonim válasza:

5

Ha nem akarsz barátkozni, minek kommentelsz? Mi jó ebben?

2021. nov. 15. 18:42
 7/17 anonim válasza:
Kimondta hogy nem akarok? Csak 90 százalékában nem szoktak írni...
2021. nov. 15. 18:45
 8/17 anonim válasza:
Én is szívesen barátkoznék veled
2021. nov. 15. 18:57
 9/17 anonim válasza:
írt már bárkinek is?
2021. nov. 16. 07:39
 10/17 A kérdező kommentje:
Szia! Először is igyekszem azoknak válaszolni, akik írtak nekem, mert úgy gondolom, hogy így jobban tudok figyelni rájuk és nem oszlik meg annyira a figyelmem. Igazából én már itt leírtam néhány dolgot magamról, így nem is igazán tudom, hogy mit tudnék neked írni a semmiből. De ha te is bemutatkoznál néhány mondatban, akkor úgy sokkal könnyebb beszélgetni. Válaszolni fogok, ha írsz persze.:))
2021. nov. 16. 08:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!