Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Van kedve valakinek beszélgetn...

Van kedve valakinek beszélgetni bármilyen témában?? (Kivétel a, hogy szereted,mikor csináltad?? és társai) Szóval értelmes beszélgetésre lenne igénye itt valakinek egy 43 éves nővel?? Nem társkeresési céllal.

Figyelt kérdés

2021. nov. 12. 12:57
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Kedves 7-es

Megkérnélek ne állíts valótlan dolgokat. Nem ráztalak le, írtam neked,hogy gyerekes anyuka vagyok épp a vasárnapi ebédet készítem,most nem tudok rögtön válaszolni. De később beszélgethetünk. Az,hogy te ezen besértődtél az ne is haragudj de a te bizonyítványod ,nem az enyém. De az,hogy ezek után ide írod,hogy én leráztalak az felháborító.

Borzasztó megkeseredett emberekkel van tele a gyakori, néhány űzenet kb úgy kezdődött,hogy elküldtek melegebb éghajlatra, mert úgysem fogok válaszolni. Ezzel én nem tudok mit kezdeni

2021. nov. 17. 17:33
 12/13 anonim válasza:
Welcome to Gyakori kérdések:)
2021. nov. 17. 17:40
 13/13 anonim válasza:

Csak a félreértések elkerülése véget.

6-os, 9-es -nek írtad privátban hogy lángost sütsz. Úhh 6-os és 9-es ez a sors?

7-es az egy másik személy.

De aztán ki tudja hogy még kinek írtad ugyan azt.

Aztán jó étvágya van a családodnak hogy 3 napig kell nekik sütni a lángost. Kicsit sajnálom őket, mert az olajban tocsogó lángos nem valami egészséges.

2021. nov. 18. 14:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!