Van kedve valakinek beszélgetni bármilyen témában?? (Kivétel a, hogy szereted,mikor csináltad?? és társai) Szóval értelmes beszélgetésre lenne igénye itt valakinek egy 43 éves nővel?? Nem társkeresési céllal.
Kedves 7-es
Megkérnélek ne állíts valótlan dolgokat. Nem ráztalak le, írtam neked,hogy gyerekes anyuka vagyok épp a vasárnapi ebédet készítem,most nem tudok rögtön válaszolni. De később beszélgethetünk. Az,hogy te ezen besértődtél az ne is haragudj de a te bizonyítványod ,nem az enyém. De az,hogy ezek után ide írod,hogy én leráztalak az felháborító.
Borzasztó megkeseredett emberekkel van tele a gyakori, néhány űzenet kb úgy kezdődött,hogy elküldtek melegebb éghajlatra, mert úgysem fogok válaszolni. Ezzel én nem tudok mit kezdeni
Csak a félreértések elkerülése véget.
6-os, 9-es -nek írtad privátban hogy lángost sütsz. Úhh 6-os és 9-es ez a sors?
7-es az egy másik személy.
De aztán ki tudja hogy még kinek írtad ugyan azt.
Aztán jó étvágya van a családodnak hogy 3 napig kell nekik sütni a lángost. Kicsit sajnálom őket, mert az olajban tocsogó lángos nem valami egészséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!