Ki szeretne ismerkedni velem?
Figyelt kérdés
Visszahuzodó, csendes személyiség vagyok. Kicsit nehéz ez miatt ismerkednem. De most teszek egy próbát eme oldalon. Ha felkeltettem érdeklődésedet, akkor írj rám.2021. nov. 12. 07:21
1/25 anonim válasza:
Szívesen megismerlek, de hogy oldjuk a viddzahúzódásod, meghagyom neked a kezdeményezés jogát. Szóval kezdd el a beszélgetést, írj te először és mesélj magadról (pár szavas üzenetekkel nem tudok mit kezdeni).
2021. nov. 12. 07:51
2/25 anonim válasza:
Korod, nemed?
2021. nov. 12. 07:51
3/25 anonim válasza:
Lány vagy?
2021. nov. 12. 08:33
4/25 anonim válasza:
Basszus, miért nem lehet odaírni, hogy ki a tököm vagy?
Miért kell elhúzni a mézesmadzagot állandóan?
Én nem akarok veled ismerkedni, mert nem tudom hogy ki vagy, és sokan mások is így fognak vélekedni.
2021. nov. 12. 09:13
5/25 anonim válasza:
#4 de ha odaírná hogy lány akkor rögtön rávetnéd magad. Ennyi kell neked hogy tudd "ki ő" és ismerkedni akarj, ahogy a legtöbb férfinak is.
2021. nov. 12. 09:22
6/25 anonim válasza:
5! Csak azért irtál, hogy beleköss 4!-be? Természetes, hogy nem az önéletrajzára kiváncsi, de LEGALÁBB annyi, hogy milyen nemü és mennyi idös kell az ismerkedési szándékhoz. Te talán ovis kislánytol kezdve öregemberig mindenkire " rögtön rávetnéd magad"?
2021. nov. 12. 09:48
7/25 anonim válasza:
5# Senkinek sincs kedve, ideje, vagy türelme ahhoz, hogy zsákbamacskával foglalkozzon.
Az ilyen ismerkedős hirdetéseknél tudatlanságban maradnak a kérdést olvasó emberek és fogalmuk sincs róla, hogy nekik szól, vagy sem.
Egy csomó idő megy el azzal, hogy ezt kiderítsék.
A sunyi homokosoktól kezdve a magukat felvállalni képtelen leszbikusokon át, kisgyerektől a vénemberig akárki lehet a kérdés mögött és valamiért azt hiszik, hogy jópofa dolog titkolózni és mások idejét húzni.
2021. nov. 12. 10:00
8/25 anonim válasza:
Úgyse ír vissza... 🙄
2021. nov. 12. 10:16
9/25 anonim válasza:
Szarjátok le. Az ilyen szótlan, bemutatkozni nem tudó emberekre majd rá írnak a kanos incelek akiknek mindegy ki van a képernyő mögött, a kérdező meg majd panaszkodik h nincs normális ember, közben nem tesz azért sem hogy azokat bevonzza.
2021. nov. 12. 12:17
10/25 anonim válasza:
#9, igen, igazad van!
2021. nov. 12. 12:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!