Vannak itt férfiak akik szeretik a kutyákat és érdeklődnek a munkakutyázás iránt?
Én nő vagyok, a nagytestű kutyákat preferálom jobban, abból is az őrző védő fajtákat. Később vagy valamilyen munkát végeznék egy kutyával hobbiként, vagy problémás kutyákat rehabilitálnék. Nem sok férfival találkoztam aki hasonlóan érdeklődik a kutyák iránt, de hát a remény hal meg utoljára 😅
20-30 közötti korosztály érdekel főleg.
#10 WTF ezt mire fel kaptam? Nem fajtaajánlást kértem, több száz fajtát ismerek, tudok magamnak választani, csak a véleményem fejtettem ki.
#9 Én nem nézek le egy fajtát sem, max nem értek egyet a kialakításukkal/tenyésztésükkel (bár főleg a nevelésükkel nem, de ez nem a kutya hibája).
15: volt nekem, vitte a kutyákat kiállításra, azt lelt szukat Prága mellett akkor mentünk oda kutyert, kiállítás kiállítás hátán, (mondjuk díjakat nyertek sorban) összevesztek ott a gusztustalan emberek undorító volt az egesz.
Az oktatok is marjak egymást, felelmetes.
Szeretem a kutyákat, van kutyamentesbol befogadott alomból (az egész almot hozzám hoztak) és egy megmaradt stafi imádom, de a kutyás emberek, hát az brutális népség.
Biztos van kivetel.
18-as: De ez inkább a tenyésztőkre vonatkozik. Sok kutyatartó van akik kedvesek és menhelyről vagy utcáról fogadnak örökbe kutyát.
És le sem sza.rják a versenyeket meg egyéb hü.lyeségeket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!