Valakinek van kedve úgy barátkozni, hogy a cél, valami több mint barátság (szex is) lenne?
20
Te tényleg bolond vagy...
(18)
#12-es, te hihetetlenül ostoba vagy. Vagy esetleg végeztél valami kutatást, ami kimutatta, hogy az ÖSSZES 20 feletti nő legalább 10 férfival lefeküdt élete során?
Ha igen, kérlek linkeld be nekem. Mellesleg akkor igazán szólhattál volna, engem és a barátnőimet nem értesítették erről a kutatásról:(
Így nyilván fals az eredmény.
Habár valószínűleg magadból indulsz ki, hiszen a többség ezt teszi. Szóval sajnálom, ha te nem tudsz nemet mondani, és ettől még egy elhasználódott rongynak is érzed magad:(
Férfi vagyok :)
Igen csináltam kutatást! Kb. 100 nőt kérdeztem meg, akikkel ismerkedtem (nem jöttem össze egyikkel sem), s ez nem vicc, nyilván sokkal neten ismerkedtem, s akkor is megkérdeztem már, amikor egyértelmű volt, hogy nem lesz semmi. Érdekelt engem, mert kvára zavar, hogy itt tartunk. S igen, kb a 80% 10 feletti választ adott. Kedvenceim voltak a 25 +/- 3 típusú válaszok, illetve volt valaki, azt hiszem innen, aki 18 férfival feküdt le huszonegynéhányéves korára, mire ironikusan írtam neki, hogy végülis az ma teljesen normális, erre jött a válasz, hogy igen, szerinte sem sok, az ismerősei sokkal többnél járnak. Az szuper, hogy neked van egy kis közeged, ahol nem ez a módi, de ma nagy szabadság van, erre tartunk, aki nem látja az vak. Persze én is találkoztam számomra egészséges számokkal, nem mindenki ilyen, de nekem ez a tapasztalatom, s rengetek nőt megkérdeztem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!