Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Lányok lennétek legjobb...

TonyRedgrave kérdése:

Lányok lennétek legjobb barátok fiúval?

Figyelt kérdés
Fiú létemre mindig legjobb barátnőim voltak, sajnos szomorú okok miatt már nincs, szóval ha valaki szeretne legjobb barátot irhat.

2021. szept. 3. 21:59
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
10. 31 vagyok
2021. szept. 4. 16:31
 12/16 anonim válasza:

Szerintem ez a legjobb barát castingolás elég furcsa ötlet és pláne nem a legjobb jelzőrendszer, hanem a barátság rá kéne koncentrálni. Legjobb barát pozícióra nem keressük/jelentkeznek az emberek. Legjobb barát válik valakiből, akivel már barátok vagytok egy ideje és az idők során kiderül, hogy vele jöttök ki legjobban. Szerintem egyszerűen csak barátkozz (akar lányokkal is), aztán akivel legjobban működik, az lesz a legjobb barátod.

Mellesleg attól, hogy valakinek már van egy legjobb barátja, aki nem te vagy, neked még lehet ő a legjobb barátod, ha neked nincs nála jobb. A legjobb, meg a méricskélés inkább megöli, felesleges elvárásokkal terheli a barátságot, mint javítja.

2021. szept. 5. 10:42
 13/16 anonim válasza:
még ha 14-20 év közt lennél kb. megértenélek, de 31 évesen ilyennel előjönni :DDD
2021. szept. 5. 14:10
 14/16 anonim válasza:
Én férfiként biztos nem mennék bele ilyenbe. Nem azért beszélgetek egy nővel mert a barátnője szeretnék lenni.
2021. szept. 7. 09:46
 15/16 A kérdező kommentje:
14. ez már a te bajod
2021. szept. 7. 20:35
 16/16 anonim válasza:
14. Hát ez szomorú
szept. 10. 13:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!