Szeretne valaki beszélgetni? 19/l
Nem fogok magamról képet küldeni, nem akarok ismerkedni, szóval ne is próbálkozzatok. :D
Amit szeretek: black (és egyéb) metal, post-punk, koncertek, sör, macskák, képzőművészet, gore, közéleti témák, filozofálás szinte bármiről.
Ismertem már meg innen a gyakoriról jófej embereket szóval ha van kedved írhatsz nekem is.
Magamról annyit hogy a húszas éveim közepén járok. Van kettő macska úrnőm, főleg képzőművészeti témák foglalkoztatnak, de sok filozófiával kapcsolatos téma is érdekel. Hobbim a természet járás, olvasás stb...szóval ilyen általános a korosztályomra jellemző dolgok azt leszámítva hogy filmek terén pl nem a nagy hollywoodi produkciók hanem az európai vagy új zélandi művészfilmek dobogtatják meg a szívem.
Zenében a poszt-punkontól kezdve psychedelikus rockon és a gothic rockon, Dark waven, Cold waven át a black és death metalig sok mindent hallgatok.
Én ugyan nem írtam neked privátot, de legalább tiszteld meg az embereket akik írtak neked hogy válaszolsz nekik.
"Bocsi, nem szeretnék beszélni" ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!