Szeretne valaki beszélgetni? 19/l
Nem fogok magamról képet küldeni, nem akarok ismerkedni, szóval ne is próbálkozzatok. :D
Amit szeretek: black (és egyéb) metal, post-punk, koncertek, sör, macskák, képzőművészet, gore, közéleti témák, filozofálás szinte bármiről.
Most dokumentumfilmet nézek az ókori Egyiptomról, de ha pár óra múlva még ébren vagy, akkor tehetünk egy próbát.
Húszéves vagyok, szintén lány és macskaszolga. Hangulattól függ, hogy hol definiálom magam a rock és metál zenét kedvelő szubkultúrák skáláján. A punktól, a cold wave-en és a glam metálon át a black metálig mindenféle zsánert hallgatok, mintegy hatvan bandát. Matematikailag elég magas rá az esély, hogy legalább zenében lesz közös témánk. Elemző, elméleti típus vagyok, szeretem a horrort, a könyveket, a filmet, történeteket írni és festeni. Érdekel a pszichológia és a filozófia, mindenféle elvont, összetett és morbid dolog.
Elég sok mindenben különbözünk, szóval szerintem sem fogunk ismerkedni.
De írj 😂😂
25/F
Bele sem merek gondolni, a hosszú ő-nél már milyen állapotban volt. :D
#4 vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!