Lehet nő és férfi közti barátság ?
Jókai szerint nem, mert mindkettő mást akar.
A nő a férfit, a férfi a nőt akarja,
Igen, lehet. Sosem éreztem azt, hogy többet akarnék Tőle, ahogy fordítva se mutatta ennek a jelét. Még akkor sem lett semmi olyasmi, amikor mind a ketten szinglik voltunk, és Nálam ittunk...
Viszont az exem, minden lánybarátját megdugta, aztán csodálkozott, hogy később egyszer csak megszakadt a barátság, de ezt a mai napig így folytatja, még ha bevallása szerint, nem is az esete a csaj pl. Tehát ilyen verzió is van.
Lehetséges, ha egyik se jön be a másiknak, de még ebben az esetben se feltétlen biztos, hogy működhet.
Egyébként beszélhetünk róla, ha gondolod, írj nyugodtan.
Lehet. Ha van mondjuk egy közös hobbi ugyanakkor mondjuk az életcél, az életstílus annyira eltérő, hogy nem tudna kapcsolatként működni.
Nekem pl. van egy barátom 17 éve már, mindig vele járok túrázni. Sosem volt és nem is lesz több. Volt időközben kapcsolata neki is, nekem is, de mikor nem volt, akkor sem gondoltam rá úgy, hogy lehetne több, meg szerintem ő sem rám. :)
Az a "baj", hogy barátságban a két fél kölcsönösen közelebb kerül egymáshoz, ami könnyen át mehet (nemi) vonzalomba. Ettől még lehet. Viszont szinte biztos, hogy legalább az egyik félnek lesznek olyan gondolatai, hogy "hmmm mi lenne ha..." még ha csak a fantázia szintjén is, míg mondjuk két férfi esetén ilyen nem fordul elő, szóval nehéz fenntartani.
25f
Nekem is vannak női baràtaim, de egyre inkább azon vagyok , hogy semmi értelme:
A nők többsége jobban szeret férfiakkal baràtkozni , mert "nincs hiszti , meg rivalizálás".
Mi ffiak meg persze hallgatjuk az "alfa nőstèny" hisztit, az olyan dolgok miatt amit pl ő lelkileg nem kap meg otthon. És azt is észrevettem, hogy nőkön keresztül nőket megismerni , sokkal nehezebb mint mondjuk ffin ,hiába nézünk egymásra csak baratkènt mèg így is lehet kavarás.
Többek között szàmomra is lett egy teljesen új aspektus:
Azt vettem észre - kapcsolatban lévő nők esetèben - hogy mikor talàlkoztunk, akkor jöttek a problèmàk, a fusztràciók, hogy egyfajta lelki-tàplàlèk kiegèszítő voltam, de mihelyst elkezdtem hanyagolni őket , otthon nàluk hirtelen sokkal jobb lett minden , komoly kapcsolat , kiegyensúlyozott èlet, ha meg folytattuk a beszèlgetèseket , hirtelen szar minden "túl kedves a pàrja" vagy "el akar költözni de nem tud", ez után megint skipeltem kicsit , és fel is került az eljegyzèsi gyűrű - pedig nem nézünk úgy egymàsra mèg mindig, de jó felszàllni a hülyeség expresszre velem, vagy elèg ha meghallgatom.
Szvl Èn azt èrzem , hogy bizonyos èlethelyzetekben , a FFI női barátság MINDKÈT FÈL esetben visszatartó erő lehet. ( Dr Csernus azt mondja , lehetsèges , ha mindkèt fel őszinte - nekem őszinte mèg is azt érzem hogy fèk, )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!