Persze! Én borderline vagyok, meg még egy halom lelki problémával küzdök, szívesen lehúzlak az önsajnálatommal, utána pedig majd jól megsértődöm, mert valamit nem úgy csináltál, ahogy én gondoltam és emiatt megbántva érzem magam. /s
Na de komolyan. Csak van valami jó tulajdonságod is. Feltételezem, hogy a betegséged gyógyszerrel kezelve van és így teljes életet tudsz élni (de javíts ki, ha tévednék. Nem valami jó ötlet azzal kezdeni, hogy skizofrén vagy. Emeld ki a pozitívumaid, a mentális problémáid ráérsz később felhozni.
Simán, ez nem számít semmit, ha nehéz napjai vannak támogatom de ez evidens amúgy is. De ismerek is kettőt még a pszichiátriáról :D az egyik nagyon humoros, érdekes, különleges érdeklődési körökkel bíró srác volt, kedveltem :D
Ugyanolyan emberek ugyanolyan különböző személyiséggel, csak van egy bizonyos betegségük, ami miatt nehezebb az életük
És kedves #2 légyszi ne írj hülyeségeket mert elég sértő tud lenni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!