Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Értelmes embereknek, akik...

Értelmes embereknek, akik szeretik a mélyebb témákat, van kedve beszélgetni?

Figyelt kérdés
INTP lány vagyok (azoknak, akiknek fontos az MBTI). Elsősorban a saját korosztályomra gondoltam (tinédzserek, fiatal felnőttek, de írhat más is). Legjobban a pszichológia és a biológia érdekel, de bármiről szívesen beszélgetek. Ha valakinek van kedve, írjon ide és ráírok, vagy dobjon egy privátot.

2021. aug. 12. 12:00
1 2 3
 21/24 anonim válasza:
Eddig nem szóltam hozzá, de ha már erről megy a vita, - Ha találkoztam ilyen pszichológiai tesztekkel, rohadtul rühelltem őket, mert vagy nem volt nekem tetsző válasz, vagy mindkét választ ikszelhettem volna, stb... Nem hiszem, hogy ez valós képet ad rólam, ha nem megfelelő válaszok közül kell választanom, megvannak a saját válaszaim.
2021. aug. 12. 19:47
 22/24 anonim válasza:
Hu basszus eddig én voltam az aki ellene beszélt, de ha nem bánod belekötök ebbe is, mert azért egy nagyjábóli képet ad rólad, a saját személyiségedről, de ha ki tudod tölteni a tesztet akkor azt már eleve tudod szóval értelmet én sem látok benne.
2021. aug. 12. 19:50
 23/24 anonim válasza:

A pszichológia engem is érdekel, a biosszal már hadilábon állok. Viszont imádom a logikai feladatokat, hátha ez INTP-ként rád is igaz. :D Írj, ha szeretnél!

egy elméletileg INFP, de mostanában felmerült, hogy mi van, ha az átlagnál érzékenyebb INTJ

2021. aug. 12. 20:16
 24/24 anonim válasza:
Helló
2021. okt. 18. 06:33
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!