Valakinek nem lenne kedve amatőr bandát alapítani Szegeden?
Szóval szeptembertől Szegedi egyetemista leszek (19/f) és arra gondoltam, hogy szivesen zenélnék másokkal.
Gitáron játszom, már jó néhány éve, de nem vagyok profi; ezért írtam, hogy amatőr banda...obv.
Szóval olyanok "jelentkezését" várom -megdobsz egy 'sziával' itt- akik semmiképpen nem profik, de nem is kezdők, és szeretnének fejlődni és szórakozni. Úgy a 14-24 éves korosztályt tartanám ésszerűnek.
Mindenképp valamilyen könnyűzenei stílusban szeretnék játszani, de nagyon vegyes az ízlésem, szóval azt majd meglátjuk, igény szerint...(Grunge, emo, punk, rock, rock 'n' roll, metal, blues...stb.)
Szóval ha valamilyen könnyűzenei hangszeren játszol, írj nyugodtan! ;) (Dob, billentyűs, basszusgitár, gitár, ének; folkmetál esetén lehet népi hangszer is,pl ír furulya, fuvola, hegedű, vonós, ilyesmi... De mondjuk a rézfúvósokat is nagyon adnám egy blues bandában X,D) na Mind1, mondom fáradt vagyok.^^'
Kérdező!
Kérdésed ez volt: "Valakinek nem lenne kedve"
Tehát nem 'lehúztalak', hanem szigorúan a kérdésedre válaszoltam!
"olyanok jelentkezését várom, akik..."
"ha valamilyen könnyűzenei hangszeren játszol, írj..."
Engem nem érdekel, hogy aludtál szövegértés órákon, csak elrontod itt a hangulatot, mások nevében válaszolsz, és lehet hogy el is veszed mások kedvét a dologtól, és tényleg teljesen lényegtelen választ írtál... Ez kicsit szomorú.
Gitározni szivesen megtanulnék!
De aszex vagyok!
Én is. lol😂
Úgy értem profin gitározni.
Egyedül könnyű megtanulni az alapokat, de a haladó dolgokat már nem annyira.
Eredetileg azt akartam kérdezni, hogy Szegeden van-e jó gitár tanár, de aztán arra gondoltam, hogy fuck, az drága, és így jutottam ide.
Még hát gyakorolni sem ártana.
Skálákat, hármashangzatokat, ritkább akkordokat megtanulni több pozícióban az egész nyakon, improvizálni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!