Ismerkedésnél miért kell rögtön fénykép meg facebook profil?
Ha én vállalom a képem, ezt elvárom a másiktól is. Sunyiságnak tartom, ha nem mutatja magát.
Az ilyen esetekből legtöbbször csak csalódás lett.
Azért kell kép, hogy 1 hónap beszélgetés után ne érjen lesújtóan, hogy a másik fél egyáltalán nem tetszik külsőre (és nyílván így sexuálisan se tartod vonzónak). Sokat ismerkedtem gyakorin és eddig kétszer jártam így amúgy (a válaszom végén leírom a sztorim ha érdekel). Szóval nagyon fontos egy kép vagy legalább egy elmosódott fotó amin a fej nem látszódik, mert ha szexuális vonzalom nincs, akkor maximum barátok lehettek. Pl srác vagy és nem jönnek a teljesen vékony csajok, vagy csaj vagy és nem jönnek be a teljesen vékony srácok. Lehet siránkozni, de aki nem tizenéves (vagy nem aszexuális) és volt már hosszú távú kapcsolata, az tudja, hogy a sex azért 20-40%-ban számít még a nőknek is. De nyugodtan olvass utána párkapcsolati könyvekben is ennek, ezt nem én tapasztalom/találom ki, ez egy tény. Persze ott van ebben is az egészségtelen szint, hogy vannak akik tinderen képek alapján csak a legszexibb csajt vagy a legjobb testű, jóképű és magas csávót húzzák jobbra, a tulajdonságokkal meg nem is törődnek.
Saját sztori:
Nekem pl bejönnek a lányok az elég vékonytól az elég teltebbig, szóval nagy eséllyel a külső nem annyira zavar, de kétszer is úgy jártam, hogy brutál jót dumálgattunk egymással, de aztán kiderült hogy egészségtelen szinten volt elhízot volt a csaj, amit én nem találok vonzónak. Persze írta, hogy telt, de azt nem említette, hogy nagyon durván telt (én meg nyílván nem kérdezek vissza, hogy de biztos nem vagy nagyon de nagyon telt?).
Amikor ez a mánia megjelent, én féltem tőle, nem tartottam jó dolognak, nem is nagyon mentem bele. 1*-2* kipróbáltam, és kezdek rájönni, hogy jó, fontos tud lenni, feltéve, ha mindkét fél valóban komolyan gondolja.
A külső szimpi/nem szimpi is egy mérvadó.
Ha párkeresés a cél, a külső számít. Ha valaki nem szimpatikus a másiknak, akkor hiába minden szuper valószínűleg nehezen menne ez olajozottan az életben. És itt nem arról van szó hogy szép vagy nem. Ha nem szimpatikus akkor sajna nem fog menni. Ha barátkozás a cél akkor nyilván nem ilyen fontos.
Bárki bármit mond mindenkinek fontos valamilyen szinten.
Ahogy a mondás tartja a külső megfog a belső megtart...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!