Beszélgetünk?
Szívesen ismernék meg új embereket. :)
25/F Budapest
A házasat. Az a jobb.
Nem szeretem a piros aranyat. :/
Javaslat: Ha te akarsz beszélgetni, akkor kezdésnek te fektess energiát bele, te találj ki témát, te ajánld fel a kezdeményezést!
Jelen körülményekkel nekem semmi előnyöm-hasznom nincs ebből, hiszen csopa lehúzás, gyakorlatilag úgy tűnik, hogy keresel egy bolondot, aki szórakoztat. Ez szerinted vonzó?? Hág nagyon nem... Tehát ha beszélgetőtársat akarsz, akkor már a kérdés feltevéséből jöjjön át,hogy te hasznos vagy,teki tudod elégíteni mások társas szükségleteit, azaz adj motivációt arra, hogy beszélgessenek veled!
16-os:
Az emberi kapcsolatok nem ilyen kiszámítottak, előre eltervezettek.
Kiírtam egy kèrdést, amire kaptam több üzenetet is, amiben elindult a beszélgetés. Itt nincs szó haszonról, szórakoztatásról, csak emberek közötti beszélgetésről. Kicsit sajnállak, ha minden barátodra haszonalapúan gondolsz és hogy számít neked, h ki mit rak bele egy beszélgetésbe...
Szia, én is budapesti vagyok, és szívesen barátkozom.
21F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!