Lányok olyan magányos vagyok.Valaki esetleg egy kedves szóval feldobná a napom?Vagy esetleg barátkozna velem? 27F
19
Lehet sikeres! Éppen erre próbáltam rávilágítani, hogy ha eddig nem volt, hát kereshet olyat amiben lehet sikeres! Olvastad amit írtam? Vagy csak a nemkapszpuncitsohaéletedben jutott el az agyadig és máris késztetést éreztél, hogy belém állj? Ennyit tudsz te is. Kötekedni. Én tárgyilagos voltam, amihez hozzá tartozik, hogy szembesüljön azzal is ami valszeg kurvára nem tetszik neki. De mivel ide azzal állt ki, erre hegyeztem ki a kommentemet.
Amúgy leszarom mit gondolsz rólam, azt is, hogy mit gondolsz magadról. Ha te így érzed magad jól, hát egészségedre. A kérdező nem érzi így jól magát olvasd el a kiírt kérdését. Csak várja a csodát. Ez a lúzer. Te csak szimplán egy kötekedő fasz. Amúgy meg én is voltam már magam alatt. Felálltam. Nem írtam ki kérdést a gyk-ra azt várva hogy valaki megoldja helyettem.
Szia, mi a végzettséged?
22/L
Jézus isten! Ezt a farkasfalkát!
Asszem, jól döntöttem, amikor kivontam magam ebből az ismerkedősdiből úgy 15 éve.
De még így is voltak partnereim.
Viszont nem tudtam kijönni velük.
18-as: szia! Mutasd a papírokat!
Jézusom! Teljesen elmebetegek vannak itt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!