40-45 év közötti férfi BARÁTOT keresek. Én 42 éves nő vagyok..van családom, nem szexpartner keresek. Olyan férfi barátságát keresem akivel tudnék beszélgetni ..bármiről. Ha érdekel, írsz?
A kérdező azért keres férfi "barátot", mert a férjével már szinte nem is beszélnek, elhidegültek egymástól.
Valójában, egy férfi lelkitársat keres, akinek mindig ki tudja panaszkodni magát. Aztán, idővel lesz ott összejárogatás! Olyan törődést vár, amit a férjétől nem kap meg otthon - mind testi, mind lelki értelemben!
Elég rossz házasság lehet, ha idegen férfiak "barátságát" keresi egy anonim oldalon...
Persze, csak "barátokat keresek"... Ha így lenne, akkor nem kizárólag férfi barátokat keresne....
4-es vagyok.
Elolvastam amit írtál. Ettől jobban nem lehet.
Tartom az előző kijelentésemet, hogy te egy olyan férfit keresel akivel csalhatod a férjedet.
Amennyiben mégsem akkor idézném a hatos válaszolót:
"van baj a fejedben bőven kérdező... inkább pszichológust javasolnék neked
ma 06:48"
Ezzel remélem egyet értesz.
De 90%-ra mondom hogy troll vagy. Ezért a válaszok is olyanok lesznek (amilyen a kérdés)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!