Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Lenne kedve valakinek beszélge...

Lenne kedve valakinek beszélgetni? 20/L

Figyelt kérdés
Leginkább estefelé, mert egész nap dolgozok ezért nem sok időm van napközben, de hátha van valakinek kedve így is csak úgy beszélgetni🤷‍♀️

2021. júl. 22. 00:15
1 2 3
 1/21 anonim válasza:
Nekem van kedvem
2021. júl. 22. 00:27
 2/21 anonim válasza:
Szia :) 18/F
2021. júl. 22. 00:47
 3/21 anonim válasza:
De ez így tartalmatlan, - hogy senki nem tudja, mi az érdeklődési köröd! Például én szeretek rövidhullámú rádiót piszkálni, - ezzel nem hiszem, hogy előrébb jutsz! Egész nap dolgozol. Ez lehet bármi is: egészségügy, kereskedelem, vállalkozónál lehetsz ügyeletes rabszolga, stb. Bánt valami? Neten olvasgatsz? Csak rövid cikkeket, vagy hosszabb olvasmányokat? Szeretsz valamit, vagy valakit? Személytelen a neten társalogni! Van egy csomó témakör, ami csak untat, ha titkolod mások elől az érdeklődési körödet!
2021. júl. 22. 00:54
 4/21 anonim válasza:
Igazán jókat beszélgetni személyesen, kedvezőtlenebb esetben telefonon lehet, - irkálva nincs meg a varázsa, nem látod, hallod a partnered reakcióit, tekintetét, gesztusait. Nehéz ügy lesz ez így!
2021. júl. 22. 00:56
 5/21 anonim válasza:
Na, - elaludt a csaj! Ez esetben jó éjszakát kívánok!
2021. júl. 22. 00:58
 6/21 anonim válasza:

Nekem írhatsz :)

72/F

2021. júl. 22. 01:03
 7/21 anonim válasza:

Nekem is írj unatkozok

17

2021. júl. 22. 01:46
 8/21 A kérdező kommentje:

Igen addigra elaludtam😂😂

Azért nem írtam ki semmit mert ha valaki ennyiből is szeretne beszélni, és ír nekem elég ott elmondanom

(Amugy meg először írtam ki ilyen kérdést és nem is gondoltam, hogy bárki fog válaszolni🤣) és csak azért mert unatkoztam és nem tudtam aludni😂

Jaj és még valami ha kérhetem akkor az 5 évet tartsuk már meg (fiatalabb vagy idősebb mindegy) csak azért ne legyen több 10 év köztünk..😅

2021. júl. 22. 06:52
 9/21 anonim válasza:
Gondolom most tapasztaltad hogy ha odaírod hogy lány vagy akkor egyből özönlenek a kommentek, üzenetek xd
2021. júl. 22. 07:42
 10/21 anonim válasza:

Amúgy kérdező -bár én nem írtam neked- miért ne lehetne 10 év köztetek? Csak kérdem? Mert most én aki harminc múltam egyik legközelebbi barátom túl van a negyvenen, és van barátom, aki 22, szóval butaságot beszélsz.

Ha azt hiszed, hogy nem találsz hasonló érdeklődésű körű embereket más korosztályból. ismerek olyan 45 évest, aki fejben max. 25, meg olyan 19 éves csajt is, aki már úgy gondolkodik mintha 30 lenne. Szóval azt megérteném, ha párkeresésénél kikötnél egy olyat, hogy max. 10 év korkülönbség (mondjuk van sok jó kapcsolat ennél nagyobb különbséggel is), de egy barátságban minek?

2021. júl. 22. 08:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!