Lenne kedve valakinek beszélgetni? 20/L
Nekem írhatsz :)
72/F
Nekem is írj unatkozok
17
Igen addigra elaludtam😂😂
Azért nem írtam ki semmit mert ha valaki ennyiből is szeretne beszélni, és ír nekem elég ott elmondanom
(Amugy meg először írtam ki ilyen kérdést és nem is gondoltam, hogy bárki fog válaszolni🤣) és csak azért mert unatkoztam és nem tudtam aludni😂
Jaj és még valami ha kérhetem akkor az 5 évet tartsuk már meg (fiatalabb vagy idősebb mindegy) csak azért ne legyen több 10 év köztünk..😅
Amúgy kérdező -bár én nem írtam neked- miért ne lehetne 10 év köztetek? Csak kérdem? Mert most én aki harminc múltam egyik legközelebbi barátom túl van a negyvenen, és van barátom, aki 22, szóval butaságot beszélsz.
Ha azt hiszed, hogy nem találsz hasonló érdeklődésű körű embereket más korosztályból. ismerek olyan 45 évest, aki fejben max. 25, meg olyan 19 éves csajt is, aki már úgy gondolkodik mintha 30 lenne. Szóval azt megérteném, ha párkeresésénél kikötnél egy olyat, hogy max. 10 év korkülönbség (mondjuk van sok jó kapcsolat ennél nagyobb különbséggel is), de egy barátságban minek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!