Millia kérdése:
Van ember akinek akadna kedve kijönni egyik nap a Bükkbe, Miskolc felől, iszogatni egy keveset bográcsolni,vagy szalonnát sütni és természettudományról, geológiáról és a természet hihetetlen erejéről eszmét cserélni?
Figyelt kérdés
32 éves srác vagyok nős, bár elég romlott házasságban.2021. júl. 18. 19:50
1/6 anonim válasza:
Gyanús vagy te nekem... mármint, hogy mennyire lenne ez tudományos.
Inkább itt beszélgessünk erről, ha szeretnéd.
2021. júl. 18. 19:52
2/6 anonim válasza:
Ha azt mondanád, hogy iszogatás közben feláldozunk valakit akivel űt közben összefutunk akkor csak csak, de csak így... áhh passzolom.
2021. júl. 18. 20:00
3/6 A kérdező kommentje:
Hát beszélgessél itt az online barátaiddal.
Én antionline társakat keresek, nem a szobában kockulókat!
2021. júl. 18. 20:01
4/6 A kérdező kommentje:
Hát feláldozhatunk pár üveg pálinkát ;)
2021. júl. 18. 20:02
5/6 anonim válasza:
Értékelem a szándékodat, és aláírom, hogy így egészen másképp megy a dolog, mint képernyőn.
De egy előzetes válogatás nem ártana, hogy aztán a tudományos vitában ne tépjék meg nagyon egymást a résztvevők.
Ez a probléma itt szerintem. A papír elbírja, a hajad nem, ha kirángatják.
2021. júl. 18. 20:05
6/6 A kérdező kommentje:
Jó ebben igazad van!
Inkább akkor csak olyat keresek akit érdekelne ilyesmi.
Egy panelzsungelben élek, a barátaim be vannak lustulva, én meg vágyom a természetre, de egyedül ronga.
2021. júl. 18. 20:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!