Vannak itt olyan, 25-32 év közötti fiúk/férfiak, akik magányosak, nem igazán vannak barátaik? Esetleg még különcök, másként gondolkodók, meg nem értettek is, elégedetlenek a világgal?
Ami engem illet, emberi kapcsolatok tekintetében nagyjából újra kell indítanom az életemet. Lényegében minden ismerősömmel felhagytam a kapcsolatot. Új ismerősöket keresek, lehetőség szerint hasonló korú és gondolkodású/helyzetű személyeket.
29/f
"különc, másként gondolkodó, meg nem értett" Nekem ezzel az a bajom, hogy rengeteg olyan ember van, aki beállítja magát valami nagy gondolkodónak, vagy amitől még inkább hányok "művészléleknek" csak mert életében fogott már a kezében mondjuk egy gitárt és mellékesen egy szerencsétlen lúzer akit senki sem szeret..... Érted?
Itt neten bárki bármit mondhat. és most annyira divat ez a különlegeskedés, hogy ne csodálkozz hogy sokak számára ez már inkább taszító.
Inkább írd le miben vagy akkor másként gondolkodó, mi a bajod a világgal, miért vagy "meg nem értett" Esetleg akkor talán az emberek tényleg megtudják, hogy jéé ez valóban egy érdekes ember, vagy csak egy szokásos pózer, aki próbál érdekesnek tűnni.
#21: egyetértek, jogos, és mint utaltam rá, láttam az előző válasz mögött is ezt a gondolatmenetet. Valóban sokan nagyobb hangot adnak a "problémájuknak", mint amekkora valójában.
Mindazt, amire utaltam a kérdésben, talán csak összefüggéseiben lehet megérteni, amihez szinte a teljes élettörténetet, legalábbis annak mérföldköveit, továbbá a személyiség kulcselemeit részleteiben ismerni kellene. Mindezeket nem írnám le nyilvánosan, csak az arra "érdemeseknek", a trolloknak inkább nem. (Anélkül is kötekednek eleget.) Meg csak azoknak, akik látszólag hasonló helyzetben vannak. Hiszen csak velük tudnék igazán szót érteni, úgy érzem. És az eddigi kapcsolatfelvételek alapján a "találati arány" így is a nullához konvergál. Már bánom, hogy kiírtam a kérdést, de tanulságnak jó volt.
Bármekkora is a "probléma" valójában, tudom, hogy nekem kell "megoldani", nem másoknak. (Nem is problémának hívnám, hanem inkább helyzetnek, amin át kell lendülni.) Csak ha nem egyedül kell valakinek mennie az úton, mindig könnyebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!