Áthívjam őket? (A többi lent)
Nem! Biztosan szívesen vennék, hogy barátkozni akarsz velük, mert ez azt jelenti, hogy befogadtátok őket az utca közösségébe!
Hol élsz te? Mi az , hogy befogadni az utca közösségébe? Miért kellene befogadni?Ez nem egy munkahelyi csapat vagy egy iskolai osztály.Az utca nem egy közösség.Hol van egyáltalán ilyen?Én több évtized alatt nem beszéltem egy mondatot sem a szomszédokal.
Szerintem ne, mert visszaüthet..
Először beszélgess velük, figyeld meg milyenek. Ha kibeszélősök, füllentősök, nagyzolók, akkor felejtős.
Sajnos tapasztalat, és hatalmasat koppantam. De az élet vissza adta nekik!!!!!!!!!
Hú, ezt a sok negatív embert. Hívd át őket, maximum többször nem lesz közös program, ha nem sikerül jól. :) Én azt se tudom ki költözött a szomszédomba, mert be sem csengettek, nem is köszönnek, stb.. :/
Miért is kellene köszönni neked meg becsengetni hozzád?Ki vagy te?
Te vagy a miniszterelnök vagy mi?Nem kötelezô nekik.Fizettek a házért és kész.Azzal beszélnek akivel akarnak.
Kedves #5-ös:
Szerintem taplóság. Azért a saját szomszédodnak csak illik bemutatkozni, hogy hello, ideköltöztem, Gipsz Jakab vagyok, stb. Vagy legalább ha látod köszönni neki.. Én is így tettem, és örültek, kedves gesztusnak találták az évek óta itt lakók, akikkel közvetlen szomszédok lettünk.. Tipikus pesti bunkó vagy. :) (mondom ezt született pestiként)
Kedves #5-ös:
Szerintem taplóság. Azért a saját szomszédodnak csak illik bemutatkozni, hogy hello, ideköltöztem, Gipsz Jakab vagyok, stb. Vagy legalább ha látod köszönni neki.. Én is így tettem, és örültek, kedves gesztusnak találták az évek óta itt lakók, akikkel közvetlen szomszédok lettünk.. Tipikus pesti bunkó vagy. :) (mondom ezt született pestiként)
Miért illik bemutatkozni? Nem az iskolában vagyunk ahol be kell mutatkozni az osztályba az új gyerekeknek. Hány éves vagy te? Szerintem 15 körül lehetsz.Meg ez az én házam , azt csinálok amit akarok.Én fizettem érte.Nem vagyok köteles jelenteni, hogy ideköltöztem.Szánalmas.Egyébként meg nem Pest a lakhelyem. A kedves gesztusodal meg mire mentél?Egy bohóc vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!