Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Mizu ti most mitcsináltok??...

Mizu ti most mitcsináltok?? Valaki esetlek viberen beszélgetni?

Figyelt kérdés
2021. júl. 7. 16:04
1 2
 1/13 anonim válasza:

"mit csináltok"

"esetleg"

És kivel lehetne beszélgetni Viberen?

2021. júl. 7. 16:38
 2/13 anonim válasza:
Nah, a kommented megmutatta, kivel is lehetne beszélgetni Viberen:) Köszönöm!
2021. júl. 7. 16:42
 3/13 A kérdező kommentje:
Figyelj ide én sem szeretnék veled beszélni mert ki helyetesítetted az írásomat igen nem tudok helyesen írni nem mindig úgy válaszolok ahogyan azt kell...autista vagyok és szívesen beszélgetnék nórmális elfogadó emberekkel nem olyannal mint te hogy egyböl az írásom alapján itélkezel azaz ki javitod.. mit szolnál hozzá ha a hejembe lennél nehezen menne az irás és elkezdenének téged csufságolni a hejtelen írásod miadt... szerintem te sem reagálnál kedvesem...
2021. júl. 7. 16:50
 4/13 anonim válasza:

Ebben a kommentben már nem szeretném javítani a hibákat, nincs annyi időm.

Válaszolva a kérdésedre:

Megköszönném, utána próbálnék odafigyelni, és a másiknak ugrás helyett válaszolnék arra a kérdésre indulat nélkül, amit feltettek.

"És kivel lehetne beszélgetni Viberen?"

Megírnám, hogy ki vagyok, hány éves, miről beszélgetnék szívesen, mi a hobbim, esetleg milyen sorozatokat nézek, hogy valaki kedvet kapjon ahhoz, hogy beszélgessen velem.

A kérdésed alapján egy 13 éves gyerekre gondoltam volna, de ha autista vagy, az más. Ha közlöd ezt, akkor talán megértőbben állnak hozzád. (Én is.)

2021. júl. 7. 17:08
 5/13 A kérdező kommentje:
Oké bocsánat a kedvenc hobbim a biciglizés szeretem a kaland és a fantzia filmeket a anime meséket és neharagudj akkor ha meg bántottalak 15 vagyok lány vagyok. Nem tudom mikor hogyan kel reagálni járok terápiákra és beszéd késség fejleztöre.
2021. júl. 7. 17:48
 6/13 anonim válasza:
Én is autista vagyok, és rettenetesen hülye vagyok, semmi eszem nincsen. Ha nem zavar, dumálhatunk. :)
2021. júl. 7. 18:31
 7/13 anonim válasza:
Én is szívesen beszélgetek, de ha chat, akkor csak doscord. Vibert csak személyes ismerősöknek adok meg a telefonszám miatt, discordot meg bárkinek, akivel jól kijövök a neten. Ha így is érdekel, írj nyugodtan. :)
2021. júl. 7. 18:44
 8/13 A kérdező kommentje:
Sziasztok örülök hohy írtatok :) hogy telt a napotok?
2021. júl. 7. 20:29
 9/13 A kérdező kommentje:
6tos nem zavar nyugodtan irj nem nagyon írok hejesen ezért elöre bocsi
2021. júl. 7. 20:32
 10/13 anonim válasza:
Aranyos vagy. :) Sok autista sokkal normálisabb, és sokkal jobban leírja az érzéseit mint egy átlagos ember.
2021. júl. 7. 23:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!