Bele szerettem Dancsó Petibe. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Mindig néztem a videóit ,mindig is szerettem ,de most más ,mindig rá gondolok ,nem bírok tőle aludni.Hogy tudnám elfelejteni?Igaz hülye kérdés ,de na.2016. aug. 12. 08:57
2/8 anonim válasza:
Rajongásnak hívják ezt, nem szerelemnek, a kettő nem ugyanaz. Ha majd felnősz, megérted, mi a kettő között a különbség, 12 évesen pedig ez normális, majd kinövöd.
4/8 A kérdező kommentje:
14:04
17 éves vagyok :)
2016. aug. 12. 15:24
5/8 anonim válasza:
Valószínű szimpatikus számodra, megnevettet és a sok megnézett videó alatt plátói szerelem alakult ki felé. Akkor fog elmúlni ha megismersz egy számodra tetsző fiút :)
6/8 A kérdező kommentje:
Utolsónak nagyon köszönöm!:)
2016. aug. 12. 18:53
7/8 anonim válasza:
Szia!Ez ellen nem sokaat tehetsz…Akkor múlik majd el ha megismerz valakit akibe beleszeretsz, ha nincs erre lehetőséged akkor várd meg amíg elmúlik! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!