Budapesti 40+ baráti társaság kialakítása érdekelne valakit?
Az iszogatás romkocsmában KIZÁRVA - antialkoholista vagyok - de amúgy nagyon is érdekelne a barátkozás! Így is lehet jelentkezni?
Megköszönném a lehetőséget!
Üdv:
47/N
:) ez lemaradt, ha számít valamit...
Előző voltam.
Kedves Kérdező!
Próbáltam írni újabb privátot, de állítólag nem található a felhasználó neved. Igyekszem létszám növelési technikát kidolgozni de nem nagyon vannak újabb érdeklődők, azt látom.
Talán, ha a bajban egymást segítenénk és egymásnak iránymutatással szolgálnánk, az szimpatikus lenne sokaknak. Mert a 40-esek sokan bajban lehetnek munkavállalás szempontjából, vagy akár párkapcsolat/házasság szempontjából.
Ui: a baráti társasággal bulizni talán nem érdekel senkit. Vagy mégis? Szeretnék segíteni Neked Kérdező! Privátban nem zárkózom el a telefonszám cserétől!
Baráti hűséggel:
Miriam nicknevű felhasználó
1-es és 2-es válaszoló voltam.
nem tudom mi a gond, most írtam neked, szólnál ha nem kapod meg?
Én szeretek barátokkal jazz klubba, vagy valahova elmenni iszogatni, de a kérdésemet nem is ezzel kezdtem, színház, mozi, koncertek, utazás is szóbajöhet.
Most picit sajnálom, hogy túl fiatal vagyok hozzá. (Legalább még valamihez. :) )
38/N
Kösssssssz :D
Mindenesetre nem vagyok még 40+.
5. voltam.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!