Mennyire működik itt a barátkozás, ismerkedés? Tapasztalatok?
Nem azokra gondolok akik közös programokra keresnek barátokat, hanem akik csak a virtuális térben akarnak barátkozni.
Mert élőben látjuk kivel, milyen emberrel állunk szemben, de neten, anonim módon ráadásul...
Kedves 11-es válaszoló!
Szívből sajnálom, hogy ilyen rossz tapasztalatot kellett átélned!
Ennek ellenére én biztatlak, hogy a BARÁTSÁGOT azért ne add fel a nőkkel kapcsolatban! (A párkapcsolat az egészen más, abban csalódhatsz bármikor.)
Ui: jómagam pedig egy férfi miatt lemondtam a házasság intézményéről (túlkoros vagyok amúgy is már ehhez.) Ez a férfi egy darabig áltatott üres ígéretekkel és mára szabályszerűen egy agresszor lett Velem szemben. (De van két közeli jó ismerősünk, akik mindig el tudják simítani az ellentéteket közöttünk, ezért nem történt még visszafordíthatatlan nagy baj szerencsére.)
Ui: miért nem próbáltad meg a kedves anyukát családterápiára elvinni? Tagadta, hogy gond lenne Vele? Ebben az esetben is kihívhattad volna lakásra a családgondozókat. A gyámhatóság pedig keményen intézkedett volna, hogy szedje össze magát és éljen normális életet! Ott nincs semmiféle mellébeszélési lehetőség.
A házasság részemről amúgyis kerülendő, nem látom értelmét. Üres ígéretekből kaptam én is.
Azért nem foglalkoztam a családgondozókkal, mert inkább elengedem, jobb a békesség, most nyugodt vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!