Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Valaki szívesen barátkozna,...

Valaki szívesen barátkozna, később akár találkozna velem?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Ismerkedni szeretnék.

Most fejezem be hamarosan a 0. osztályt, intelligens, segítőkész ember vagyok. Szeretek olvasni, rajzolni, zenét hallgatni, táncolni, sportolni, lényegében azt, amit egy mai kamasz szívesen csinál :).

Sajnos nagyon magányos vagyok, és a szünet közeledtével ez egyre erősödik. Nem tudok senkire sem számítani, elhagynak, kihasználnak... nagyon elegem van belőle.

Esetleg valaki, aki hasonló cipőben jár, vagy csak szimplán szimpatikus vagyok neki, írhat privát üzit!

Kérlek titeket, debreceniek, vagy olyan kolisok írjanak, akik itt laknak.

15-16 éves lányt(/okat), vagy akár fiút(/okat) keresek😊.

Mivel ahogy említettem nagyon magányos vagyok, nincsenek barátaim, ezért én nem tudom milyen bandázni, pizsipartizni, vagy csak simán a semmiről dumálni...

Annyira vágyok valakire, akivel ezeket átélhetném...!

Szóval, akinek szimpi vagyok itt is írhat egy-két mondatot, a többit pedig privátban.

Legyen további szép napotok!😊

2021. máj. 30. 17:00
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Elnézést, ha rosszul ítéltelek meg.

Te is sztereotipizáltál, meg én is :)

Bevallom, hibáztam, és ismeretség nélkül ítélkeztem.

Legyen további szép napod!

2021. máj. 30. 17:40
 12/17 anonim válasza:

Jaj de felhúz ez a nyomi válaszoló. :D

Amúgy vigyázz ezzel az oldallal ilyen fiatalon, nem a legjobb hely ha barátokat keresel, sok itt a sérült elméjű, de azért sok sikert, hátha összejön.

2021. máj. 30. 18:55
 13/17 A kérdező kommentje:

Igen-igen ismerem a veszélyeket, meg hát volt egy két tapasztalatom kis sutákkal😂🤦‍♀️.

Köszönöm szépen, legyen szép napod😘

2021. máj. 30. 19:22
 14/17 anonim válasza:
Én 21 éves vagyok, ezért nálad kiestem, de adok egy tippet: Vannak erre discord szerverek. Lépj be párba, ott találsz veled/velünk egy korúakat, ide idősebbek járnak. :) Azért vigyázz, ott is sok idióta van.
2021. máj. 30. 20:26
 15/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen!!

Esetleg valaki tud abban segíteni, hogy milyen néven keressem ezeket a csoportokat?😅

Neked is legyen szép estéd😘

2021. máj. 30. 20:59
 16/17 A kérdező kommentje:

Gyerekek nagyon aranyos mindenki, de ahogy írtam 15-16(max. 17) éves korosztályban keresek fiúkat, lányokat (én lány vagyok).

Így kérek mindenkit, hogy aki kicsit több, az ne írjon😅.

Köszönöm.

2021. máj. 31. 05:40
 17/17 anonim válasza:
Sunáználak.
2021. jún. 2. 22:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!