Hogyan tudnám kevésbé ,,félénkké tenni"?
Van egy srác, akivel egy iskolába járunk, és az online oktatás alatt rengeteget beszélgettünk. Elég félénk fiúról beszélünk, mondogattam neki, hogy hívásozzunk, de ő nem akart, egy idő után ezt a témát már nem is hoztam fel. Mióta újra suli van, már messengeren sem beszélünk valamiért, és a suliban még egy szót sem váltottunk, pedig minden nap elmegyünk egymás mellett.
Azt hozzá kell tennem, hogy a srác állandóan a barátaival van, akikkel az én kapcsolatom nem túl fényes. Illetve amikor jönne egy olyan pillanat, hogy csak ketten elmegyünk egymás mellett, ő visszafordul, hogy megkeresse a barátait.
Ezek alapján arra következtetnék, hogy nagyon nem akar velem beszélni, viszont azt látom, hogy nem velem van a problémája, hanem sajnos nagyon ömbizalomhiányos (ezt többször is mondta, és látszik), nem mer odajönni, én meg ahogy mondtam, a barátai ,,védelme" miatt meg nem is tudok. Arra gondoltam, hogy valami jeleket kéne neki küldenem, amivel azt sugallom, hogy nyugodtan beszélgethetnénk, de nem tudom hogyan.
Van ötletetek?
írásban beszélgessetek :3
adj neki konkrétabb jeleket vagy menj bele picit a szexuális viccelődésbe :D :3
ne gondolj durva dolgokra csak így úgy oda szúrni valamit néha, hogy vegye a lapot és felbátorodjon, hogy jó irányba halad.
Hívásozni én se szerettem mert ha félénk az illető akkor nem nagyon fog tudni mit mondani és a végén beég. Írásban próbálj vele újra beszélgetni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!