Valaki barátkozna velem?25N
Huhh szegénykém, mennyi kanos pasinak lettél reménysugár most, de remélem legalább 1-2 valódi, hátsó szándéktól mentes barátot is találsz. :)
Amúgy ha már ilyen távlatokban gondolkodsz szerintem úgy legalább megyei szinten írhattál volna lakhelyet, hogy mégis tudják, hogy kb merre.
#7-es
Megvédem az ittenieket. Nem csak perverzek vannak itt 37/f
#15 #22
Jól írjátok. Egyértelmű hogy kamu. Arra vagyok kíváncsi akkor mi van ha egy ilyen bohócnak egy másik troll válaszol, vagyis más valaki a válaszoló is csak trollkodna mint a kérdező. Megnézném mit alakítana a két agybeteg.
#13 Te mit írtál neki? Mit válaszolt? Szerintem te nem vagy troll ezért is nem tudsz vele kommunikálni nekik máshogy jár az agyuk. Betegek. Egy egészséges ember nem tud egy beteg agyával gondolkozni.
#17 Hogy érted hogy a face ki zárja örökre? Ezt nem értem.
Ha a kérdés komoly
Akkor érdekelne
Nincs sok barátságom. De szívesen ismerkednék, új barátságokat szereznék. Honnan írsz?
29 N
Ha gondolod írj privit. Köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!