Ki barátkozna vele? (többi lent)
Attól, mert számodra valaki fura, még lehet okos, és valaki más számára pedig normálisnak is tűnhet, és lehet csak neked fura. :) De nem értem, hogy miért nekünk kéne ez alapján eldönteni, hogy barátkozz vele vagy sem? Te hogy érzed? Szeretnél vele barátkozni?
Egyébként nekem volt egy óvoda/osztálytársam, akivel a mai napig tartom a kapcsolatot, és ő autista, de teljesen normálisan el lehet vele beszélgetni, csak egy kicsit nehéz, mert szeretnek egy témát nagyon részletesen kivesézni, na meg addig olyan témáról is beszélni, amiről előtte soha nem hallott a magát normálisnak és tájékozottnak tartó ember. Vannak/voltak fura dolgai, pl. mikor nálam járt egyszer, kicsit otthonosan érezte magát és elkezdett a hűtőben turkálni. :) Nagyon érzékeny emberek, könnyen fel lehet őket húzni, de ez nála inkább gyerekként volt jellemző. Sajnos a magánéletében lesznek problémák és majd az önállósodással is (úgy gondolom).
Úgyhogy szerintem ne az alapján válogasd meg a barátaidat vagy hogy kivel barátkozol, hogy előre megítéled, hogy valami komoly problémája lehet. Lehet van valami baja, de lehet ettől függetlenül vágyik társaságra is, olyanra, aki elsősorban nem azért barátkozik vele, hogy ennek a problémának az okát kiderítse és tapintatlanul kérdezzen róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!