Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Szeretnél végre ismerkedni?

Szeretnél végre ismerkedni?

Figyelt kérdés

Eleged van már a "nem kérek privátot"-ból?

Beszélgetőtársaid eltűnnek szó nélkül?

Mindenki ugyanazt a lekoptató unalmas dumát tolja?

Szeretnél egy jót siránkozni?

A kérdés alatti válaszmezőben mindent kiírhatsz magadból!

Ismerkedés nincs kizárva ;)

2021. ápr. 15. 20:42
1 2 3
 21/27 anonim válasza:
Nézz tv-t,vagy aludj.
2021. ápr. 15. 23:22
 22/27 anonim válasza:
Ez szegszhirdetés?
2021. ápr. 15. 23:24
 23/27 A kérdező kommentje:

20# Legtöbbször amúgy tényleg csak erről van szó

:))

2021. ápr. 16. 00:39
 24/27 anonim válasza:

16# igen sajnos nem szólalok meg. Introveltált és szociális fóbiám is van, ezért nem ismerkedek élőben. Neten meg próbálok de nem megy.

13-as voltam

2021. ápr. 16. 08:30
 25/27 A kérdező kommentje:
24# Mért? Nem nézel ki jól? Vagy félsz hogy majd mit szólnak?
2021. ápr. 16. 15:33
 26/27 anonim válasza:

Végre egy pozitív és élettel teli embert látok itt a Kérdező személyében! Köszönöm, ez egy jó témának néz ki, és jól is alakul a beszélgetés alatta.

Igazából, annak (már nem tudom, hányas számú), aki úgy érzi, annyira nem tud ismerkedni, üzenem, hogy nem nehéz az! :) Igazából én azt tapasztaltam, hogy akivel megvan az összehang, azzal megy a kommunikáció, gond nélkül. Viszont akivel nincs meg a közös rezgés, azzal akármeddig is erőltethetem, de nem tudunk egymásra hangolódni. Azt tudnám mondani, ami nagyon fontos: nyitottság. Én is analfabétán indultam neki ennek az egész ismerkedés-beszélgetés témának, alapból "némább" természet voltam. De aztán megtaláltam a helyem. És figyeltem, hogy csinálják a többiek. Első lépésként szerintem az jó, ha megtanulsz kérdezni. Kérdezgesd a másik felet, a mondandójához kapcsolódóan.(Ha olyan válaszokat ad, amit nem tudsz továbbvinni, akkor nem valószínű viszont, hogy őszinte az érdeklődése, szóval ez esetben jobb hagyni a dolgot.) Aztán majd alakulnak a dolgok, csak bátornak kell lenni, és bele kell vágni, gyakorolni! :) Ha visszahúzódóbb természet vagy, célszerű először írásban, az könnyebb. Most erre rengeteg lehetőség van, hiszen máshol nagyon nem is lehet ismerkedni. Úgyhogy hajrá! :) Senki sem vesztes, csak aki hagyja magát. :D

2021. ápr. 16. 17:50
 27/27 A kérdező kommentje:

Nem baj, ennél a kérdésnél tedd félre a szociális fóbiádat, mindenki azt és annyit ír, amennyi jól esik :)

Én inkább barátkoznÁk itt, nekem ez a "gyakorin jöttünk össze" még új és szokatlan cucc.

2021. ápr. 17. 14:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!