Extrém túlsúlyos,kedves,barátságos nő,aki szívesen ismerkedne,barátkozna?
Valóban hatalmas méretekkel rendelkező kedves hölggyel ismerkednék.
Sportos alkatú,középkorú férfi vagyok.
Ha valaki nem szeretne a nyilvánosság előtt ismerkedni,írjon nyugodtan privátban.
Nem tolonganak a nagyon nagy nők......
Pedig állítólag kövér partnert a legkönnyebb találni.
Vagy mégsem?
Egyrészt amit te keresel, az extrém, nem az átlag túlsúly.
Másrészt pedig a fétis, mint olyan, sokaknak taszító, legyen szó bármiről.
Én túlsúlyos vagyok, és van párom, de a párom ezzel együtt szeret, és nem emiatt. Mintha valami szelet husi lenne a nő a polcon, úgy válogatsz, elég zsíros, elég húsos? :/
Engem kifejezetten zavarna, hogy neked tökmindegy, milyen a nő, csak a mérleg számít. Semmivel sem jobb annál, mint ennek a fordítottja, mikor valakinek csak a szőke bombázó kell, az se számít, ha annyi esze van, mint egy marék lepkének, csak mutogatni lehessen.
Persze, mondhatod, hogy neked nem mindegy, és majd ha rádírnak a dagi nők, te válogatsz. De a legtöbb nő nem így működik, maximum ha már nagyon elkeseredett valaki.
Te úgy gondolod, feleljen meg a várt képnek -> lehet ismerkedni.
A nők meg többségében úgy vannak vele, hogy ismerjen meg -> ha kialakul a vonzalom, már kevésbé számít, ha kövér vagyok.
Plusz aki nincs megelégedve magával (márpedig ekkora túlsúllyal az ritka), az nem fog kezdeményezni. Rólad sem tudni többet annál, hogy szereted a dagikat, ennél kicsit több infó kéne egy ismerkedés elindításához.
Miért nem mész fel egy társkeresőre? Tinder és társai képpel indítanak, és akadnak kövérebb nők, sőt, te is kiírhatod, hogy kit keresel. Ott könnyebben válogatnál, hogy azt húzod el, aki szimpi.
De sok helyen magasságot, testsúlyt is meg kell adni társkeresőnél, ott is tudsz szűrni, hogy X kiló felett dobja csak fel.
Köszönöm a részletes választ.Sok mindenben egyetértek veled.
A fétis és a súly alapján más a véleményem.
Régen,mikor a túlsúlyos társat kerestem,molett nőt írtam. Jelentkeztek 60-70 kg-os nők.Utána kövéret írtam,súly nélkül.Volt 65 kg-os levélíró,szerinte kövér volt,mert 55kg-nak kellett volna lennie.
Ezután írtam ki testsúlyt is,mert így tisztábban lát mindenki.
Valóban viszonylag egyedi az ízlésem,de mit csináljak,ha csak az extrém kövér nők tetszenek?
Ez nem fétis,hanem ízlés.A tippeket köszönöm!
Szerintem ez még a fétisnél is rosszabb. A fétis ugyanis nem egészségtelen. Mondjuk senkinek nem lesz maradandó károsodása attól, hogy lepisil vkit vagy lepisilik. Inkább ez annyi, hogy nem fér a közízlés kereteibe.
Ami neked van, az vmi betegség.
Ezt nem elítélőleg mondom, van ilyen. Kevés a normális és sok a nem normális ember.
Nem szeretném hosszúra nyújtani a vitát,de miért lenne betegség?
Vannak akiknek az izmos nők jönnek be,vannak,akiknek a nagyon soványak. Ők is betegek? Ha hiszed,ha nem,teljesen normális férfi vagyok.
Azzal nem vitatkozom,hogy az ízlésem sokak számára furcsa.
De nem tudok kibújni a bőrömből.Csak a rendkívül kövér nők vonzanak,őket tartom szépnek,izgatónak.
De hát ezerszer leírtuk már, hogy EGÉSZSÉGTELEN. Te sportos vagy és egészségesen étkezel, aki 150+ kiló (nyilván átlag magassághoz), az kövér. Mit nem lehet ezen érteni????
Nyilván megnagyobbodott a szíve, nehezen kap levegőt, nem tud lehajolni, gondolom a fenekét sem tudja rendesen kitörölni, stb. Mivel utánaolvastam, ezért még annyit is tudok, hogy a hormonrendszer is felborul, vérzési problémáik lesznek.
Tehát gondold el ugyanezt magaddal kapcsolatosan, ha van ennyi benned... Nagy a szíved, nem kapsz levegőt, nem tudsz lehajolni és nem áll fel a farkad hajnalban (ami mutatja, hogy egészséges vagy). Na?
Mindent értek.Viszont az nem igaz,hogy aki kövér minden baja van,semmit nem tud csinálni.Már leírtam,hogy volt 192 kg-os kedvesem,semmi baj nem volt a szívével,jó volt a vérképe.Pedig hormonzavaros volt.
Az hülyeség,hogy a fenekét sem tudja kitörölni.
Mindent csinált: dolgozott,főzött,takarított. Nyílván lassabban ment neki,tény,hogy hamarabb elfáradt. De nem egy magatehetetlen ember volt.
Csak erős idegzetűeknek!! Szörnyű képek vannak benne. :(
https://www.youtube.com/watch?v=HrSojmxA1I0
A túlsúlyos szereplő 158 kiló.
A film elején mutatják, hogy a felhalmozódott zsír hogyan préseli össze a létfontosságú szerveket.
Kérdező, egyébként a partnereidnek megjött rendesen a vérzése? Tudsz olyat mondani esetleg, hogy x kiló, y cm és z életkor és hogy igen vagy nem (menstruált)?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!