Valakinek van kedve ismerkedni? Első sorban barátkozás a cél. (19/bi/L)
19 éves bi lány vagyok, és szeretnék pár kedves, vicces és érdekes beszélgetőtársat (akikkel később esetleg találkozni is lehetne). Első sorban olyan emberek jelentkezését várom, akik nem szívódnak fel 3 üzenet után, hanem tartósabb barátságot keresnek. Nálam nem létezik friendzone sem, nem kell a második üzenetben kifejezni, hogy az ágyamba kívánkoznál :)
A félreértések elkerülése végett örülök, ha megírjátok a nemeteket, valamint hogy melyik nemhez vonzódtok. :)
https://www.gyakorikerdesek.hu/ismerkedes__tarskereses__1106..
Ez egy hasonló kérdés, van itt pár hozzászóló.
De ha gondolod, nekem is írhatsz.
Én szívesen.
24/f és inkább a lányok vonzanak, kapcsolat terén is
#2 vagyok
Lemaradt a korom és a nemem, 20/F
Kedves 6-os, köszönöm a bizalmat :)
Egyébként nem kamukérdés, minden adat valós, csak még új vagyok itt, ezért ritkán tudok válaszolni. De igyekszem minél hamarabb mindenkinek :)
Akit nagyon éget a vágy hogy írjak neki, írjon rám, és akkor biztosan nem felejtek el ráírni :)
Nekem is írhatsz, 20f vagyok, a lányok érdekelnek xd
A találkában is benne vagyok, kivéve persze ha az ország máaik felében laksz mert akkor fejeltős 😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!