Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Miért akarnak olyan hölgyek...

Miért akarnak olyan hölgyek barátkozni, ismerkedni, akik pár üzenet váltás után, jellemtelen,gerinctelen módon eltűnnek?

Figyelt kérdés
2021. márc. 31. 12:39
1 2 3
 21/26 anonim válasza:

Ezek a nők csak eltűnnek. Te ítéled jellemtelennek és gerinctelennek. Valóban igaza lehet annak, aki konfliktuskerülést írt, és mert nem akarnak megbántani, kínos szituba keveredni. Sok frusztrált alak van, akik azonnal támadást indítanak az egész női nem ellen ilyen esetben.

Igazad van, tiszta sor, érdemes jelezni, hogy a beszélgetés végét szeretnénk.

3 levélváltás után, egyszer jeleztem, hogy ha nem haragszik az illető, nem folytatnám. Erre elkezdett durván szidalmazni, elküldött a...

Jó, ez is egy reakció, nekem nem esett jól. Aztán vannak a kétségbeesettek, akik minden erejükkel próbálnak meggyőzni, hogy jó pasik, miközben vki csak barátkozik, beszélget. Szerintem ebben az esetben is lelépnek lányok.

Ha valaki nem ír, azt jelenti, valamilyen okból nem szeretne beszélgetni. Sajnálom, ha bántó. Sokat nem lehet tenni, esetleg van, aki eleve kiírja, hogy olyanok írjanak neki, akik nem tűnnek el minden magyarázat nélkül.

2021. márc. 31. 15:14
 22/26 A kérdező kommentje:

Szerintem ez csak részben igaz. Nyilván ha valaki bunkó, vagy rámenős, megérdemli, hogy "kidobják". De sokan nem ilyenek. Komolyan szeretnének ismerkedni, beszélgetni, barátkozni. Minden hátsó szándék nélkül.

A mai világban, ha őszintén közeledünk mások felé, előbb utóbb jó nagyot rúgnak belénk. Vannak, akiknek ez okoz egyfajta örömet. Talán tetszik is neki, hogy látatlanban mennyi választ kap. Majd kiélheti magát, mert máshonnan nem sok öröm költözik az életébe.

2021. márc. 31. 15:27
 23/26 anonim válasza:
Igazad van kérdező
2021. márc. 31. 15:27
 24/26 anonim válasza:

Nő vagyok és én is tűntem már el. Sőt, többször is történt ez, mégsem érzem azt,hogy ez nagyon tisztességtelen. Írok példákat..a pasi párkapcsolatban állt, egy párkapcsolati problémáját írta ki.Megírtam a véleményem, privátban rám írt,hogy köszöni, teljesen jól látom a helyzetet, szimpatikus a meglátásom. Kérdezett párat, válaszoltam. Aztán először jött a kérdés,hogy nő vagyok ugye?Aztán a következő: hány éves?Merre lakom?És esetleg nincs kedvem beszállni egy hármasba? Nem, nincs kedvem...sőt, már az előző kérdésekre sem adtam választ, nem gondoltam,hogy ez témába vágó lenne. A hármas felvetés után hagytam faképnél.

Aztán....néha egyszerűen kimerül a téma,erőltetetté válik a beszélgetés.

Volt amikor az egysoros kérdésre válaszolva értelmesnek láttam a srácot, aztán a többsorosnál már kiderült,hogy az egysorosat is más írhatta mert arra sem lenne képes.

Van amikor van ok arra,hogy szónélkül tűnik el a másik, és van amikor tényleg odavethetne egy búcsúszót.Eléggé vegyes ez.

2021. márc. 31. 16:07
 25/26 anonim válasza:
Egyezik a véleményünk
2021. márc. 31. 22:03
 26/26 anonim válasza:
Bevallom néha én is eltűnök, de nem azért mert gerinctelen vagy gyáva vagyok, hanem akad fontosabb dolgom pl tanulás, ezért pár napig fel sem jövök gyakorira és egyszerűen elfelejtek válaszolni.
2021. ápr. 1. 09:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!