Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Miért akarnak olyan hölgyek...

Miért akarnak olyan hölgyek barátkozni, ismerkedni, akik pár üzenet váltás után, jellemtelen,gerinctelen módon eltűnnek?

Figyelt kérdés
2021. márc. 31. 12:39
1 2 3
 11/26 anonim válasza:

Teljesen igazad van kérdező.

Sajnos ilyen jellemtelen kis hülyék vannak itt, tisztelet a kivételnek.

2021. márc. 31. 13:36
 12/26 anonim válasza:
#9: majd megtanulod, hogy nő és férfi nem szokott csak úgy barátkozni.
2021. márc. 31. 13:38
 13/26 A kérdező kommentje:
Pedig becsületesebb dolog lenne. De hol van ma már a mai világban becsület?! Talán én vagyok túl romantikus férfi létemre.
2021. márc. 31. 13:38
 14/26 anonim válasza:
Egyébként az a oka hogy sok férfi nem tudja elviselni a visszuatasítást aztán agreszivak lesznek. Ezért jobb a ghostolás
2021. márc. 31. 13:40
 15/26 anonim válasza:

#10: ok, lehet hogy csak én tudok angolul, de szólok, hogy az incel-eknek se nője se gyereke nincs.

Nézz utana a definíciónak. Én nagyon távol allok attól :))

2021. márc. 31. 13:40
 16/26 anonim válasza:

Elöször is, a kommentjeid alapján incel vagy, a családi állapotod nem derül ki egy ilyen idióta válaszból.

Másodszor, ha el is hiszem, hogy van olyan nö, aki képes együttélni veled, az garantáltan teljesen elnyomott lény.

Harmadszor aki ennyire lenézöen gondolkodik a nökröl, azzal igen komoly pszichikai bajok vannak, de ezt ezek nem szokták beismerni.

2021. márc. 31. 13:44
 17/26 anonim válasza:

Kérdező:

elég sokan jártak úgy, hogy megírták, a kapcsolat nem fog menni, fejezzék be, erre az adott férfiak - függetlenül attól, hogy barátság vagy egyéb lett volna a cél - elkezdték őket minősíthetetlen stílusban szidni, az 5/7es módjára megalázó módon írgatni nekik, és EZÉRT inkább kilépnek minden magyarázkodás nélkül, egyszerűen önvédelemből.

2021. márc. 31. 13:48
 18/26 anonim válasza:

#16: azta fotelpszichológus rézfaszú baglyot :)))

Nem "a nőkről" ez a véleményem, hanem a nők többségéről. Meg amúgy a ferfiak többsége is ugyanúgy sunyi hitvány alak, ha ezeket kiszórod az életedből, marad időd az értelmes dolgokra, értékes emberekkel.

2021. márc. 31. 13:48
 19/26 A kérdező kommentje:
Milyen furcsa! Valaki csupán beszélgetni ismerkedni szeretne, még elhiszi, hogy normális világban élünk. Amikor rájön hogy nem, akkor pszichikai bajokkal bélyegzik meg.
2021. márc. 31. 13:49
 20/26 A kérdező kommentje:
Érdekes, mennyi itt az "okostojás", pedig a kérdés nem is hozzájuk szólt!
2021. márc. 31. 14:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!