Debrecen környékéről valakinek lenne kedve beszélgetni?
21 éves lány vagyok, Debrecenben élek, és kifejezetten csak barátkozni szeretnék, mert nagyon egyedül vagyok itt.
Szívesen beszélgetnék/barátkoznék olyan emberekkel, akik szeretik kifejteni a véleményüket, szívesen beszélnek arról, ami érdekli őket. Bár nem értek túl sok mindenhez, de ettől függetlenül szinte minden érdekel.Szeretek kimozdulni otthonról, programokat csinálni, így ha valaki ilyesmiben is partner lenne, annak örülnék.
Azt is meg kell említenem, hogy nem vagyok sem szép, sem modell alkat, enyhén szólva sem, mert eddig azt tapasztaltam, hogy az itteni beszélgetések,barátkozások akkor fagynak be, amikor ez kiderül.
Ezektől függetlenül/ezekkel együtt van itt olyan, aki szívesen beszélgetne a saját korosztályomban lehetőleg a környéken?
Szia :)
Van valamilyen érdeklődési köröd? Mármint írod, hogy kb minden érdekel, de olyan van-e, ami kifejezetten? :)
Szia!
Ha gondolod nekem írhatsz, szívesen beszélgetek, ismerkedek. 23/F
Olyasmi nincs, ami kifejezetten jellemezne, vagy amibe állandó jelleggel beleásnám magam. Ha valami érdekel, annak utána olvasok addig, amíg szórakoztat, de például állandó hobbim nincs,mint a biciklizés,túrázás,csillagászat, vagy hasonlók. Szívesen olvasok, amikor olyan könyvet találok ami megragad, szívesen nézek különböző filmeket, mint bárki más. Vannak időszakok, amikor hetekig csak festek szabadidőmben, van, amikor a zenéléshez térek vissza, de egyébként a napjaim nagy részében az egészségtudomány foglalkoztat, mivel ilyen területen tanulok. Érintőlegesen a politika is érdekel, de nem vagyok elég jártas benne ahhoz, hogy megváltsam a világot, csak a felszínt kapargatom, és próbálom kialakítani a saját nézeteimet. Szóval tényleg nem tudok kiemelni semmit, ami különösen, és mindennél jobban foglalkoztatna:)
Tudom, ez nem a legelőnyösebb, de sajnos ez a helyzet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!